Sådan adresserer du en politichef i skriftlig form

Anonim

Når du står over for opgaven med at skrive et brev til din lokale politichef, kan du være i tvivl om, hvordan du korrekt adresserer chefen både på konvolutten og i brevet. Ligegyldigt hvad hensigten med dit brev er, kan det blive reddet som et officielt dokument, og det er derfor vigtigt (og respektfuldt) at lære den rigtige måde at henvende sig til politimesteren i hilsen og på forsiden af ​​konvolutten.

Åben med en formel hilsen, der bruger chefens titel og efternavn, som "Kære kaptajn Johnson."

Brug de mere formelle lukninger af "Med venlig hilsen" eller "Med venlig hilsen" i slutningen af ​​brevet. "Hilsen" og andre variationer betragtes som mere uformelle.

Adress kuvertet til politimesteren ved hjælp af hans nøjagtige titel, som adskiller sig fra amt til amt og kan findes ved at kontakte din politi afdeling. For eksempel, hvis kaptajnenes rang er militær, kan kuvertet adresseres til "Kaptajn Mark Johnson" med "Lakewood County Police Chief" under. Hvis hans rang ikke er militær, skal du bruge det korrekte præfiks til hans navn, efterfulgt af hans titel, som "Mr. Mark Johnson" efterfulgt af "Police Commissioner."