Fax

Hvilket år var papirservietter opfundet?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

I dag bruger de fleste papirservietter, mens de spiser. Ikke desto mindre blev papirservietter ikke omhyggeligt taget af amerikanerne, da de først blev tilgængelige, og selv i dag er deres brug spørgsmålstegn ved mange, der er miljøbevidste.

Historie

Så tidligt som 1887 brugte John Dickinson papirservietter på selskabets parti i USA. Det første amerikanske selskab, der introducerede papirservietter, var Scott Paper, men det fandt ikke sted før 1931. Andre papirvarer, herunder væv og papirhåndklæder, blev også introduceret omkring denne tid, men brug af papirservietter blev ikke populært i USA indtil 1950'erne.

Fordele

Papirservietter er bekvemme, fordi de eliminerer behovet for at vaske servietter, og de sikrer, at brugeren vil have en ren serviet. De er også lette og nemme at pakke, når de spiser på flugt. Tykkere papirservietter er lettest at folde. Papirservietter kommer i en bred vifte af størrelser, mønstre og stilarter.

Ulemper

Papirservietter bruger naturlige ressourcer og forurener lossepladser, når kludservietter kunne gøre jobbet. Servietter bleget med chlor kan indeholde dioxiner og andre toksiner. Derudover er nogle papirservietter tynde, rive let, må ikke absorbere godt og kan være slibende til huden.

Miljøbevidst

Du kan tage skridt til at minimere miljøaffald. Begræns antallet af servietter, du bruger, og dem, der lægges på bordet, men ikke bruges, bør reserveres til senere brug. Hvis mad spildes, tørres det op med en svamp i stedet for papirservietter eller håndklæder. Vælg papirservietter, der kommer i løs vægt, da emballagen er grønnere end at købe flere pakker i mindre størrelse. Kig efter papirservietter, der er ublegede og lavet af genanvendeligt materiale. Brug den mindste serviet størrelse, der effektivt gør jobbet.

Sjove fakta

Den gennemsnitlige person bruger seks papirservietter dagligt. Brug af kludservietter er dog kun grønnere, hvis servietterne bruges mere end en gang og vaskes med en regelmæssig vaskekapacitet. Vaskeri belastninger, bare for servietter kan spilde vand og vaskemiddel.