Fun & Easy Team Building Aktiviteter i kontoret

Indholdsfortegnelse:

Anonim

At skabe en følelse af kooperativ holdånd i en arbejdsstyrke kan øge produktiviteten og resultere i medarbejdere, der er mere effektive og motiverede. Mange virksomheder har ikke budgetter for dyre corporate retreats for at opbygge moral og har ikke råd til at sende deres medarbejdere til fjerntliggende holdbyggende seminarer. Der findes flere teambyggeriaktiviteter, der underviser på nyttige færdigheder på en sjov måde og nemt kan nydes lige på kontoret.

Lære mig at kende

"Lær at vide mig" er en isbryder, et simpelt spil med det formål at lette en gruppe i teambygning og løsne dem. Opdel gruppen i partnere og giv dem 10 minutter til at tale med hinanden, hvert medlem i parret får 5 minutter. Giv dem kort med spørgsmål som "Hvad er dit højeste faglige øjeblik?" eller "Hvad er noget, du gerne vil opnå i din karriere?" Hver person svarer på spørgsmålene, mens deres partner lytter. Så deler hver person sin partneres svar med gruppen og giver et indblik i hver person.

The Parlor Game

"The Parlor Game" kræver et håndklæde og omkring 30 ting, der er små nok til at passe under det. Tillad hele gruppen at studere emnerne i en bestemt mængde tid. Derefter dække emnerne og få alle til at skrive ned så mange ting som de kan huske. Opdel gruppen i mindre grupper og få dem til at sammenligne lister for at se, hvor mange de fik ret og hjælpe hinanden, hvor de savnede varer. Tillad hver lille gruppe at aflæse et bestemt antal elementer, mens de arbejder sammen for at forsøge at genskabe hele listen.

Firma Trivia

Lad hele personalet komme på sjov med at skabe et holdbygget spil, hvilket gør det mere spændende for alle. Få medarbejderne til at komme med trivia spørgsmål om virksomheden: dens historie, stiftere, produkter, salgstal og så videre. Oplys dem om at sende deres spørgsmål og det rigtige svar til et centralt spil arrangør. Kompilér alle trivia spørgsmålene og lad personalet spille et skræddersyet firma trivia spil i hold. Medarbejdere vil have det sjovt at høre deres egne spørgsmål og arbejde sammen om at besvare spørgsmål, mens de lærer mere om deres firma.

LEGO Racers

LEGO Racers er en gruppeaktivitet, der blander kreativitet med kritisk tænkning og sjov handling. Bryd gruppen i mindre grupper og forsyn hver med en bunke af plast LEGO byggesten og fire LEGO hjul. Giv dem en bestemt tid til at oprette en LEGO sæbeboks derby-stil racerbil. Opgive hvert hold til ikke kun at bygge raceren, men for at oprette et kælenavn til bilen, et racing team navn og en fiktiv maskot. Tillad hvert hold at lineere deres racere på en startlinje og køre dem ned i en provisorisk rampe.