Hvordan man designer en restaurantmenu

Indholdsfortegnelse:

Anonim

En velindrettet menu skal hjælpe diners med at vælge, hvad de skal spise, samtidig med at de fremhæver de mest rentable fødevarer. Når du er færdig med designet, skal menuen repræsentere din restaurants branding samt fødevarekvalitet, atmosfære og prisfastsættelse.

Kom i gang

Det første skridt i design af din menu kræver at trække sammen en liste over alle ting, du planlægger at tilbyde. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvor stor menuen skal være. Hvis det ser ud til at alle genstande kan fylde mere end en side af en 12-til-18-menu, bryde den ind i mindre menuer, så det bliver et mere effektivt merchandisingværktøj, foreslår Dave Pavesic, Ph.D., i et papir til Georgia State University. For eksempel tilbyder separat frokost, aftensmad og barnemenuer. For at øge salget anbefaler Pavesic at lægge desserter på en separat menu, så diners giver ikke op til en forretter til fordel for en dessert, de ser på samme menu.

Flyde

Restaurant-goers forventer en menu til Følg et grundlæggende format. Sæt logoet og navnet på toppen af ​​en enkelt sidemenu eller på forsiden, hvis du bruger en to-sidet eller foldet menu. Bagsiden kan fortælle din unikke historie, restaurantens timer eller påpege specialtilbud. Bryd menupunkter i sektioner, som f.eks. Appetitvækkere efterfulgt af en sektion med hoved entrees og lægge desserter og drikkevarer i slutningen.

priserne

I stedet for at notere entrees fra den laveste til den højeste pris, blander du ordren, så det er vanskeligere for diners at scanne efter den lavest mulige vare. Sæt din madlavning mad øverst på listen eller i hver kategori, da diners højst sandsynligt vælger det første element, siger forskningsanalytiker Theresa Kim i en 2014-artikel til US News Money. Tilføj ikke dollar tegn foran priserne, da diners bruger omkring 8 procent mere, når de ikke kan se dem. Det var resultatet af et studie fra Sybil Yang og Sheryl E. Kimes 2009 Cornell, der blev offentliggjort i International Journal of Hospitality Management.

Beskrivelser

Tantalizing beskrivelser sælger mere, siger Kim, så maler et visuelt billede af fødevareelementet for at lokke lånere til at bestille. For eksempel lyder det bedre end en almindelig gammel cheeseburger, lavet af mørbradskød med sprød salat, moden tomat, sauteret champignon og vores populære hussauce. Huddle House, en kæde af restauranter i flere stater, ændrede deres menu for at beskrive en omelet og appelsinsaft til "lys og fluffy omelet" og gav mærket orange juice, siger forfatter Sarah Kershaw i 2009-artiklen i New York Times.

Papir

Menufarven hjælper lånere forstå atmosfæren. For eksempel ønsker en elegant restaurant med en kjolekode en menu trykt på beige, tykt papir. En familie restaurant, der giver børnene aktiviteter ville bruge et farvet papir til at vise en sjov atmosfære.

Grafik

Tilføj grafik, når det er relevant, for eksempel at fremhæve signaturelementer eller børnenes menuer. Du kan også bruge grafik til at skildre fødevaren. Brug blokke af farve eller en kant til at fremhæve bestemte elementer, såsom forretter eller andre penge beslutningstagere lånere kan gå glip af, fordi de er fokuseret på entrees.

Skrifttyper

Brug en stor fed skrift - 14 eller 12 point fungerer godt - for navnet på emnet efterfulgt af en beskrivelse, der bruger en 12 eller 10-punkts skrifttype. Undgå at bruge mindre skrifttyper til at passe alt på menuen, da det bare vil se overfyldt og gøre det vanskeligt at bestille. Skriv menupunkterne med høje fortjenestemarginer i kontrastfarvede skrifttyper. Hvis din menu f.eks. Er lysegrøn, skal du bruge en fed mørk lilla, mørkblå eller mørkegrøn skrift til at fremhæve varer, du vil have folk til at bestille.

Tips

  • Menu skabeloner fra virksomheder som The Webstaurant Store og Canva er tilgængelige, hvis du ikke ønsker at designe en fra bunden.