Sådan klassificeres et underskud på en balance

Anonim

Af og til kan du ved afslutningen af ​​en regnskabsperiode støde på en konto med et underskud eller en negativ saldo. De fleste konti viser ikke et underskud; snarere oprettes en ny konto i regnskabsperioden. Hvis kunderne f.eks. Betaler mere end skyldig på konto, vil midlerne blive allokeret til en konto, som f.eks. Uudnyttet indtjening, i stedet for at forårsage, at kontoen betales til underskud. Men hvis din virksomhed ikke har kontanter til rådighed og har overtræk kontoen, vil kontantsaldoen vise et underskud.

Bestem balancen af ​​kontoen i underskud.

Vælg en klassifikation for kontoen. Det er enten et aktiv eller noget med værdi ejet af selskabet; en forpligtelse eller et beløb, som selskabet skylder eller egenkapital, som repræsenterer ejerens interesse i virksomheden.

Indtast en linjepost i balancen for kontoen i underskud. Placer varen i den relevante kategori: enten aktiver, forpligtelser eller egenkapital.

Optag kontosaldoen i enten debit- eller kreditkolonnen. Optag aktivkonti med et underskud i kreditkolonnen og gælds- eller egenkapitalkonti med et underskud i debit kolonnen.

Tilføj alle positive kontosaldi sammen, og fratage eventuelle underskud fra det samlede beløb.