Sådan skriver du et forenklet memo

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Et forenklet notat er et notat, der kommunikerer vigtig information på en kortere og hurtigere måde end i et traditionelt notat. Den har mange af de samme egenskaber i et traditionelt notat, men du kan udskrive det på almindeligt papirvarer, ifølge Walters 'World Computer Classroom-websted. Forenklede notater skal kun have et par tekstlinjer i notatkroppen.

Elementer du skal bruge

  • Computer

  • Ordbehandlingsprogram

  • Printer

  • Computerpapir

Skriv "MEMORANDUM" i alle hætter, og centrer det øverst på dit tekstbehandlingsdokument. Dine margener for et 8 1/2-tommers-11-tommers dokument skal være 2 tommer på toppen, 1 tommer på bunden og 1 tommer på hver side.

Tryk på "Enter" -tasten to gange, og skriv datoen i følgende format: "10. oktober 2010."

Tryk på "Enter" -tasten fire gange efter datoen, og skriv modtagerens navn i følgende format: "Susan Jones, Account Payable Clerk."

Tryk "Enter" to gange, og skriv emnelinjen i alle hætter som følger: "FAKTURER FOR TAILORINGSTJENESTER."

Tryk på "Enter" to gange, og skriv din besked. Indsæt ikke dit afsnit og hold det enkelt adskilt. Hold din besked kort over en til fem sætninger. Husk at fordoble mellemrum mellem afsnit i notatet.

Tryk "Enter" fire gange, og skriv afsenderens navn efterfulgt af et komma og hans titel som følger: "Amy Wood, ejer af Woody's Tailoring."

Tryk "Enter" to gange, og skriv typistens initialer. Følg initialerne med et andet dobbeltrum og ordet "Vedhæftning", hvis du har et andet dokument, der skal vedhæftes til notatet, f.eks. En faktura.