Sådan kontrolleres, hvis en virksomhed er et selskab

Anonim

Virksomheder er juridiske enheder, der har samme rettigheder og ansvar som enkeltpersoner. De skal betale skat på indkomst, og de kan indgå kontrakter, sagsøge eller blive sagsøgt. Virksomheder handler gennem et bestyrelse. Hvert selskab skal have bestyrelse. Hvis du kontrollerer for at se, om en virksomhed er et selskab, skal du kigge efter et par fortælle tegn. En basisregistrering kan være nødvendig.

Se på virksomhedens navn. Stater kræver, at firmanavne indeholder en identifikator i slutningen af ​​navnet som "Corp." eller "Incorporated." Hvis du bemærker en af ​​disse identifikatorer, er chancerne for, at virksomheden er et selskab.

Spørg ejeren eller lederen, om virksomheden opererer gennem et bestyrelse, eller hvis virksomheden blev dannet, da et dokument kaldet "vedtægterne" blev indgivet til staten. Disse indikatorer viser, at virksomheden er et selskab.

Kig op i virksomheden i din stats corporations register. De fleste stater holder en liste over alle virksomheder, der er organiseret i den pågældende stat. Kontakt din stats forretningsdivision eller besøg deres hjemmeside. Giv din stats forretningsdivision med navnet på virksomheden, og du vil kunne finde ud af om det er et selskab, og når det blev dannet.