Hvordan man skriver et brev til en restaurant for at donere til en auktion

Anonim

Auktioner, både levende og tavse, er en retfærdig metode til at øge indtægterne for organisationer, der er vært for en årlig begivenhed. Grundlaget for en vellykket auktion fundraiser er at få gratis varer fra lokale virksomheder til at sælge på auktion. Restaurant gavekort kan være en nyttig auktion element og mange lokale restauranter er villige til at give dem væk, fordi de tjener som en form for reklame for restauranten. Velskrevne anmodningsbreve er nøglen til at opnå auktionsdonationer.

Introducer din organisation og dit arrangement. Selv om du målretter mod lokale virksomheder, er de muligvis ikke opmærksomme på det arbejde, som din organisation gør i samfundet. Fremhæv nogle vigtige aktiviteter, som din organisation gør, og hvilken indvirkning dette har på folk i dit fællesskab. Diskuter detaljerne i din begivenhed, især når det vil ske, og hvem vil blive målrettet.

Anmod om de ting, du har brug for fra restauranten. Angiv din anmodning klart og specifikt. Identificer hvordan varerne sælges på auktion og hvordan provenuet vil blive brugt.

Tilslut donationen til en konkret fordel for restauranten. Identificer, om restaurantens navn vil blive vist på begivenhedsinvitationen eller webstedet. Vis klart, hvordan en donation ikke kun vil tjene et velgørende formål, men også et forretningsmæssigt formål.

Tilpas bogstaverne og send dem ud. Send breve direkte til ejerne ved navn. Udskriv dem på organisation brevpapir og mail i officielle brevpapir konvolutter.

Opfølg med virksomhedsejere telefonisk eller personligt for at sikre, at dit brev er modtaget. Fortsæt appellen i dit brev og luk aftalen.