Hvordan man skriver et brev til investorer af en restaurant

Anonim

Et brev til investorer i en restaurant skal tilbyde oplysninger, der er klare og handlebare. Årsager til at skrive brevet skal fokusere på en forretningsmulighed, der involverer restaurantbranchen, som fusion eller erhvervelse. Den daglige ledelse af restauranten er normalt tilbage til ejerskab og ledelse. Restauranter kontrolleres normalt af ejeren, med investorer, der ejer aktier. Ejere har som regel en etisk forpligtelse til at diskutere forretningsmuligheder med investorer, men har måske ikke lovlig forpligtelse til at gøre det.

Skriv et brev, der er en side eller mindre, og bruger første afsnit til at introducere, hvem du er, og din forbindelse til restaurantbranchen. Du kan for eksempel investere i andre restauranter, for eksempel.

Skriv et andet afsnit, der beskriver din specifikke grund til at skrive. Diskuter kort en mulig forretningsmulighed, men diskuter ikke vilkårene. I stedet anmode om et møde efter konferenceopkald eller personligt.

Afslut brevet ved at inkludere dine kontaktoplysninger sammen med referencer - helst i restaurantbranchen. Investorer og ejeren vil måske gerne vide mere om dig og din baggrund, før du svarer.

Få navn og adresse på restaurantens ejer ved at ringe til restauranten. Du skal blot fortælle den person, der besvarer telefonen, at du har et brev til ejerskab og har brug for et navn og en adresse.

Send brevet til investorerne i pleje af restaurantens ejer. Det er ofte umuligt at få direkte kontaktoplysninger til restaurantinvestorer. Restaurant investorer spænder fra venner og familie til venture capital virksomheder. Restaurantinvestorer forbliver generelt anonyme og er ofte talrige. En restaurant kunne nemt have mere end 50 investorer, ifølge The New York Times.