Sådan ansøger du om en Texas LLC

Anonim

Du kan ansøge om at danne et Texas-selskab med begrænset ansvar (LLC) ved at indgive et certifikat om dannelse med staten. Du skal også ansøge om tilladelser og licenser på stats og lokalt niveau. Du kan ansøge om en Texas LLC eller uden hjælp fra en advokat, men virksomhedsejere, der ansøger om Texas LLC, skal indhente et føderalt skatte-ID-nummer fra IRS.

Opret et firmanavn. For at ansøge om en Texas LLC, skal du oprette et forskelligt firmanavn i modsætning til andre enheder registreret hos staten Texas. Som forklaret på webstedet Citizen Media Law Project skal navnet på en Texas LLC indeholde ordene "aktieselskab", "aktieselskab" eller den relevante forkortelse. Ring til USAs statssekretær på (512) 463-5555, eller send en mail til [email protected]. for at kontrollere tilgængeligheden af ​​dit foreslåede firmanavn. Du vil ikke kunne foretage en online tilgængelighedskontrol for et foreslået Texas LLC-firmanavn.

Udfyld et certifikat om dannelse. Du kan ansøge om en Texas LLC ved at indsende et certifikat om dannelse til Texas Secretary of State kontor. Du kan også indsende et certifikat for dannelse online ved hjælp af Texas Secretary of State's SOS Direct-ansøgning. I andre tilfælde kan du indsende et certifikat om dannelse ved at faxe dokumenterne til (512) 463-5709. Du kan også ansøge om en Texas LLC ved at downloade udfyld blank blanketten fra Texas Secretary of State hjemmeside. Certificeringsbeviset kan leveres personligt eller via post. Udover navnet på og navnet på Texas LLC skal du inkludere forretningsformål samt den varighed, som virksomheden vil eksistere. Fra 2010 skal du betale $ 300 for at ansøge om en Texas LLC, som forklaret på Texas Secretary of State hjemmeside.

Vælg en registreret agent. Som angivet på Legal Zoom-webstedet skal en Texas LLC forsyne navn og fysisk adresse til en registreret agent. I henhold til Texas lov skal en registreret agent være en voksen eller registreret virksomhed, der accepterer at acceptere juridiske dokumenter for virksomheden. Desuden kan en Texas LLC fungere som sin egen registrerede agent.

Ansøg om et føderalt skatte-id-nummer. IRS vil tillade dig at ansøge om et føderalt skatte-id nummer til din Texas LLC via telefon, online, fax eller online. Ansøgning om et føderalt skatte-id-nummer via telefon eller online gør det muligt for din Texas LLC at modtage et føderalt skatte-id-nummer til øjeblikkelig erhvervsmæssig brug. For at ansøge via fax eller mail, download formular SS-4 på IRS hjemmeside. Texas LLCs, at faxformular SS-4 kan vente op til fire dage for at modtage et føderalt skatte-id-nummer, mens mailing-formular SS-4 kan få Texas LLC til at vente op til fire uger.

Tilmeld dig Texas statsskatter. Log på Texas Comptroller of Public Accounts hjemmeside, også kendt som webstedet Window to State Government. De skattelettelser og licenser, du skal bruge til Texas LLC, afhænger af virksomhedens art. For eksempel skal Texas LLCs, der sælger varer til offentligheden, søge om salgs- og brugskortstilladelse. Udfyld Texas Online Tax Registration Application, der findes på Texas Comptroller of Public Accounts hjemmeside. Giv Texas LLC's føderale skatte-id-nummer, virksomhedstype og -sted.

Ansøg om licenser og tilladelser. De tilladelser og licenser, du har brug for til en Texas LLC, varierer afhængigt af virksomheden. For eksempel kan en hjemme-baseret Texas LLC kræve ikke mere end en generel forretningslov fra den by eller amt, hvor virksomheden opererer. I andre tilfælde kan du blive pålagt at ansøge om en zoneinddelingstilladelse baseret på Texas LLCs lokalisering. Kontakt byen eller amtskonsulentens kontor, hvor Texas LLC opererer for at sikre, at du har alle lokale licenser og tilladelser.