Sådan læses Lowes lagerstyringsnumre

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Lowes hardware butikker fungerer på samme måde som de fleste andre store detailhandlere i strømpe tusindvis af varer og produkter. De bruger et automatiseret lagerstyringssystem til at spore, lager, bestille og administrere alle de produkter, der sælges hos hundredvis af butikker landsdækkende. For at nå dette mål skal både butikken og dens leverandører bruge det samme system til kodning for at kontrollere forsyningerne. Disse oplysninger scannes derefter ved kvittering, strømpe og salgspunkt for at spore lagerbeholdningen.

Find det produkt du leder efter hos Lowe. Vend produktkassen eller anden emballage rundt, indtil du finder en stregkode, der er trykt på en af ​​siderne. Brug et forstørrelsesglas, hvis tallene og koden er svære at se.

Skriv ned navnet på produktet og stregkodenummeret på emballagen eller produktsiden på et notatblok. Find en Lowes medarbejder, når du har lagt produktet tilbage på sin hylde. Tæl antallet af cifre i bilkodenes numeriske rækkefølge.

Bestem om tallet er lig med 12, uden at nogen symboler undertrykkes (trykt lavere end de andre i position). Se op på denne information via internettet på GT1-webstedet for 12 UPC-Version A-koder (se Ressourcer). Bestem om feltet tæller til 12 cifre, men indeholder en undertrykt 0 på det udskrevne display. Henvis disse oplysninger som en UPC-Version E-kode på GT1-webstedet (se Ressourcer). Bestem, om feltet er lig med 13 cifre og slet ikke 12. Henvis til EAN-13-koderne med GT1 i stedet (se Ressourcer).

Gå tilbage til Lowe's og spørg en medarbejder om at kigge op i produktet på oversigtsskærmen for at se, hvor mange elementer af produktet der er til rådighed.

Tips

  • Du skal skrive ned koden på produktet korrekt. Et ukorrekt ciffer kan resultere i et helt andet produkt eller firma.