Sådan øges salget i min Pizza Shop

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Pizza butikker fortsætter med at overgå væksten af ​​de overordnede restauranter med ca. 350 skiver spist per sekund, ifølge sandcconsulting.com. Mange pizza butikker er dog placeret i mindre byer og mindre befolket kvarterer, hvilket gør det lidt mere udfordrende at få fortjeneste fra pizza salg. At øge salget i en pizzabutik er ikke så svært, hvis man kan tænke kreativt og uden for kassen.

Redegør din pizza butiks navn og adresse på små billige genstande, såsom blyanter eller magneter, og giv dem væk til hver kunde som et salgsfremmende værktøj. Gør dette under forskellige helligdage, særlige sportsbegivenheder og til back-to-school kampagner.

Kontakt skoledistriktene i dit område og spørg dem, om de ville være interesserede i at sælge dine pizzaer i deres cafeteria i frokosttid.

Start en reklamekampagne ved at oprette en mini-menu i fuld farve og sende den ud til de vigtige kvarterer og virksomheder i dit område.

Tips

  • Start en hjemmeside til din pizza butik og inkluder en menu, priser, tilbud og et tilmeldingsblanket til nyhedsbrev. Giv væk noget gratis, såsom særlige rabatter til abonnenter, hvis kunderne tilmelder sig dit nyhedsbrev. Tilføj din hjemmeside adresse til dine salgsfremmende emner og på mini-menuerne. Brug nyhedsbrevet til at promovere tilbud i løbet af året.

    Tilby alle kunder en gratis topping i bytte for deres email adresse. Tilføj disse kunder til din nyhedsbrevliste over abonnenter.