Sådan oprettes firmaets brevhoved

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Et firma brevpapir er en fantastisk måde at mærke din virksomhed på. Placer dit logo og farveskema på hvert dokument, du sender ud, og det vil hjælpe kunder med at huske din virksomhed. Nøglen til en succesfuld forretning er at holde fast i din kundes sind, og brevpapir er en stor påmindelse. Det er nemt at oprette dit eget brevpapir ved hjælp af et simpelt tekstbehandlingsprogram, som f.eks. Microsoft Word. Du skal blot inkludere de vigtigste oplysninger om din virksomhed, tilføje dit logo, og du vil have et brevpapir, der ser professionelt ud.

Elementer du skal bruge

  • Ordbehandlingsprogram

  • Digital business logo

Indsæt en header / footer i dit tekstbehandlingsdokument. I Microsoft Word findes indstillingen Header og Footer i menuen Vis. Når overskriften er tilføjet, vil du se et separat afsnit vises øverst på din side. Klik i dette område.

Tilføj dine forretningsoplysninger til overskriften. Nøgleelementer i et brevpapir er dit firmanavn og logo, adresse, telefonnummer, faxnummer, e-mail-adresse og webadresse. Formater dit firma brevpapir på samme måde som andre dele af din virksomhed, f.eks. Dit websted eller annoncer. Placer markøren før et stykke information, og tryk derefter på tasten Tab for at flytte den rundt i overskriften. Tryk på Enter eller Return-tasten på tastaturet for at flytte til næste linje.

Indtast din virksomheds besked i sidefoden, som er nederst på siden. Dette kan være din mission statement, tagline eller slogan. Du kan tilføje dit overskrift og yderligere oplysninger, hvis du vil, eller bare forlade virksomhedsbeskeden af ​​sig selv.

Gem dokumentet som en skabelon, så du kan bruge den til enhver kommunikation. For at gøre dette i Microsoft Word skal du klikke på "Gem som" i menuen Filer og bruge rullemenuen til at gemme dokumentet som en skabelon. Når du vil åbne skabelonen, skal du klikke på "Projektgalleri" og finde skabelonen under "Mine skabeloner".