Sådan starter du en agnshop

Anonim

Sådan starter du en agnshop. Bait butikker gør meget mere end at sælge agn som de skal tage højde for en række fisker på en række niveauer. Bait butikker kan finde en bred clientèle, hvis de gør mere end bare sælge agn. Et par enkle trin kan hjælpe dig med at starte en egen agnbutik.

Vælg en førsteklasses beliggenhed lige fra starten. Hvis du kan finde en central beliggenhed nær en flod eller flere søer, vil din agnbutik sandsynligvis gøre god forretning.

Vælg en bygning, der passer til dine behov. Du kan sandsynligvis leje eller købe et sted for relativt små penge, da faciliteterne ikke behøver at være prangende eller spektakulære. En del af charmen hos en lokalt runde agnbutik er den robuste karakter, den kan bære.

Lager agn og en række andre fisketilbehør som stænger og hjul, lokker, net og andet fisketilbehør. Du ved aldrig, hvornår en fisker kan slå en stolpe eller tabte en linje, så at have disse materialer på lager er en stor penge maker.

Overvej at sælge lette campingudstyr og forsyninger som mad, køleskabe og dåse. Mange fiskere lejer ud og fisker i flere dage, så catering til en mangfoldig mængde behov er en smart måde at øge indkomsten på.

Gør dine faciliteter tilgængelige til praktiske fiskeri som rengøring. Ved at tilbyde et velholdt fiskrensningsområde eller en bådlancering og dock, kan du trække flere mennesker til din agnbutik, når de har afsluttet deres fiskeri.