Er en kreditlinje betragtes som en ansvarskonto?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

En kreditlinje er en kontraktsaftale, hvorefter et bestemt beløb, som aftalt på forhånd, kan trækkes tilbage. Kreditlinjer er generelt sikret ved opgørelse og tilgodehavender, der er kortfristede aktiver. Dette afspejler en generel matchning af varigheden af ​​forpligtelsen og det aktiv, der anvendes som sikkerhedsstillelse. Grossister, distributører, detailhandlere og producenter bruger oftest kreditlinjer.

Kortsigtet finansiering

En kreditlinje er en form for kortfristet finansiering, der er en del af arbejdskapitalen. Arbejdskapital er kortfristet kapital, som anvendes til at finansiere virksomhedens daglige drift.

Regnskabserkendelse

Bestyrelsen for regnskabsaflæggelse indregner en række poster af kreditposter som forpligtelser i balancen, hvoraf mange er kortfristede forpligtelser. FASB definerer en forpligtelse som et ubetinget løfte om at levere eller afstå økonomiske ressourcer, et krav, der kan håndhæves på juridisk eller tilsvarende måde. Selv om der ikke er trukket en kreditlinje, kan den stadig optages som et kortfristet gældsinstrument, der opfylder kriterierne for at blive klassificeret som en forpligtelse.