Sådan adresserer du postkuverter

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Det er vigtigt at adressere postkuverter korrekt af tre grunde. Den hjælper postvæsenet med at levere brevet i rette tid. To, herunder returadressen på konvolutten, sikrer, at den kan returneres til dig, hvis adressaten ikke længere er på den pågældende placering.Og tre, enhver korrespondance sendt fra dit firma repræsenterer din virksomhed: En pænt skrevet og adresseret konvolut giver et godt indtryk af din virksomhed. Når din adresse er en, skal du udskrive alle oplysninger i store bogstaver for at gøre det nemt at læse.

Elementer du skal bruge

  • Postadresse

  • Frimærke

  • Kuvert

  • Pen med mørkblåt eller sort blæk

Bekræft navn og adresse på adressaten og adressen, hvor du sender konvolutten. Tjek med den pågældende person eller gennemgå tidligere korrespondance mellem de to for at se, hvilken titel de bruger - for eksempel kan en kvinde kaldes Fru, Fru eller ikke bruge nogen titel. Bekræft tallene, navnet på gaden og hvis der er et lejligheds- eller suite nummer. Kontroller stavningen af ​​byen eller byen, tobogstavsforkortelsen for staten og den komplette postnummer, som er en femcifret kode med et firecifret anbringelse.

Udskriv adressaten behørigt i midten af ​​konvolutten med en pen. Under navnet udskrives gadenavnet. Hvis der er et lejligheds- eller suite nummer, skriv disse oplysninger ud for personens navn. Under gadenavnet skal du udskrive byen eller byen, tobogstaverens forkortelse og hele postnummeret.

Udskriv dit fulde navn med din titel, eller dit navn og "pleje af" og navnet på din virksomhed i konvoluttets øverste venstre hjørne. Skriv under navnet på din virksomhed, under dit navn. Udskriv derefter navnet på din by, tobogstaverens forkortelse og den fulde postnummer under gadenavnet.

Sæt et frimærke i øverste højre hjørne af konvolutten.

Tips

  • Hvis du begår en fejl, skal du bruge korrektionsvæske til at dække fejlen og omskrive den. Kryds ikke fejl: Det gør konvolutten rodet og adressen er svært at læse.

    Hvis du vil skrive "Attention" på konvolutten, skriv den over personens navn. Skriv det ikke under postadressen eller i nederste hjørner.

    Du kan udskrive et firmaslagord eller tilføje et logo til konvolutten, men de kan ikke udskrives under leveringsadressen. Du kan udskrive dem ved siden af ​​eller under returadressen, men sørg for, at adressen ikke er skjult.

Anbefalede