Sådan bruges porto betalt konvolutter

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Post-betalt konvolutter bruges ofte af virksomheder og marketing bureauer til at levere gratis porto til eksisterende eller potentielle kunder eller kunder. Hvis porto er betalt, er alt, hvad du skal gøre, afleveret returbrevet i posten.

Elementer du skal bruge

  • Porto betalt konvolut eller postkort

  • United States Post Office postkasse

mailing

Hvis du har en porto betalt konvolut fra en virksomhed, vil den blive klassificeret som Business Reply Mail, Kvalificeret Business Svar Mail eller Courtesy Svar Mail øverst til højre i en konvolut eller postkort. Sørg for, at midten af ​​konvolutten eller kortet har adressen til den relevante modtager, og den øverste venstre del af konvolutten eller kortet har din adresse, hvis det skal returneres til afsenderen.

Sørg for, at konvolutten eller kortet er en post-betalt vare, og læg ikke et frimærke på det. Hvis du er i tvivl, skal du tjekke med postmasteren i USA for at sikre, at du ikke behøver at betale for porto. Tæt din konvolut, når indholdet er fyldt, og det er blevet adresseret til modtageren.

For at sende din forseglede og adresserede porto-betalt konvolut, skal du blot placere den i en postkasse fra USA Post Office eller bringe den til nærmeste USPS-kontor. Kontroller indsamlingstiderne for postkassedråbet for at sikre, at dit brev eller kort modtages i tide.