Sådan adresserer manila konvolutter

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Der er mange måder at sende breve, dokumenter eller anden mail på. En måde er at bruge en manila-konvolut. Når du bruger en manila-konvolut til at sende noget i posten, bør du træffe foranstaltninger for at sikre, at dit brev kommer til dets destination. Lær at adressere en manila-konvolut korrekt, og du vil være i stand til at sende vigtige breve og dokumenter med den viden om, at de ikke ender med at komme tilbage til dig som uudleverbare.

Seal dine dokumenter i en manila konvolut.

Læg din manila-konvolut på din arbejdsflade, så den forseglede klap er forsiden nedad. Placer konvolutten, så de lange ender af rektanglet er øverst og nederst. Det er ligegyldigt hvilken retning den lukkede klap er vendt mod.

Bestem, at du har den rigtige postadresse. En forkert eller ufuldstændig postadresse vil resultere i, at din manila-konvolut kommer tilbage til dig.

Skriv modtagerens postadresse i midten af ​​din manila-konvolut. Brug en pen eller permanent markør, skriv tydeligt og skriv både mail og returadresse på samme side. Skriv adressen ved hjælp af følgende format:

Mr. John Doe 123 Main St. Anytown, CA 90210

Skriv din returadresse i øverste venstre hjørne. Din returadresse er normalt din hjemmeadresse. Uden en returadresse kan posthuset ikke returnere dit brev til dig, hvis det ikke kan leveres.

Køb passende porto på dit lokale posthus og læg porto i øverste højre hjørne af manila-konvolutten. På grund af størrelsen af ​​de fleste manila-konvolutter er et almindeligt poststempel ikke tilstrækkeligt porto til at få din manila-konvolut til sin destination.

Elementer du skal bruge

  • Manila konvolut

  • Pen eller permanent markør

  • Porto

Tips

  • Brug en polstret manila-konvolut, når du sender noget, der kræver en lille ekstra beskyttelse mod at blive smadret, revnet eller brudt.

Advarsel

En konvolut uden postnummer kan ikke nå sin destination. Kig op postnumre på USAs posttjenestewebsted.