Sådan laver du en lønseddelskonto

Indholdsfortegnelse:

Anonim

En regnskabsfortegnelse er en oversigt over selskabets regnskabstransaktioner, som de opstår. En journalbog er en linje i den post. Regnskabstransaktioner omfatter lønsedler af total løn udbetalt til ansatte, samlede fradrag og arbejdsgiverens skatteforpligtelser. Lønningssoftware giver dig ofte mulighed for at lave journalposten i systemet. Ellers kan du lave din egen journal via et regneark eller et kontorprogram. En lønregnskabsregistrering er en to-trins proces.

Lønning Entry

Indtast lønningsdatoen. Lønningsdatoen for en månedlig lønningsliste er for eksempel 31. marts. Opret overskrifter til konto, debit og kredit.

Indtast Løn og Løn under Konto-overskriften. Sæt det samlede bruttobeløb - det beløb, der er betalt til medarbejderne før fradrag - under Debit.

Angiv de respektive fradrag i Kontoafsnittet under Løn og Løn. For eksempel oprette rækker for føderal indkomstskat, statsskat, lokal indkomstskat, byskat, 401 (k) bidrag og andre fradrag. Indtast det samlede beløb, der tilbageholdes for hvert fradrag som en kredit.

Opret en sidste række for lønkonto under Konto sektionen. Sæt den samlede netto lønningsliste - samlet Debit minus samlede Credits - som kredit.

Arbejdsgiver Ansvar

Opret overskrifter til konto, debitering og kredit.

Generer rækker for arbejdsgiverafgifter under Konto. I de fleste tilfælde betaler arbejdsgiveren Medicare skat, socialsikringsskat, føderal arbejdsløshedsskat og statslige ledighedskat. Indtast det samlede beløb for hver afgift som Debet.

Lav en sidste række for lønkonto under afsnittet Konto. Sæt de samlede betalinger tilbage som en kredit - dette beløb skal svare til de samlede debiteringer, der blev anvendt i trin 2.

Tips

  • Lav lønlistejournalopførsler, efter at du har behandlet hver lønningsliste. Hvis du bruger et manuelt lønningssystem, som kræver, at du behandler lønsedlen for hånd, skal du købe journalen fra en kontorforretningsbog og foretage indførelserne manuelt.