Hvordan man nævner en adfærdskodeks

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Ligesom et velstruktureret klasseværelse har et sæt regler, har en velstruktureret forretning en adfærdskodeks. Adfærdskodeksen beskriver specifikke adfærdsmæssige og etiske forventninger til medarbejderne, og hvis en medarbejder ikke overholder adfærdskodeksen, er der konsekvenser. Nogle gange er det nødvendigt for en leder eller medarbejder at citere en adfærdskodeks i en rapport. I disse tilfælde skal adfærdskodeksen dokumenteres korrekt i overensstemmelse med det relevante format.

Instruktioner

Find det korrekte format for at citere en adfærdskodeks i Modern Language Association (MLA) stil. I de fleste MLA stilbøger kommer dette under etiketten "Rapport eller brochur." Angiv firmaets navn, publikationens titel i kursivet, offentliggørelsen efterfulgt af et kolon, udgiveren, året for offentliggørelse, mediet, og datoen for koden er citeret.

Find det korrekte format for American Psychological Association (APA) stil. I de fleste APA-stilbøger vil dette være under etiketten "Offentliggørelse af publikationer". Angiv firmaets navn, år for offentliggørelse i parentes, publikationens titel i kursivet, offentliggørelsen efterfulgt af et kolon og udgiveren.

Find det korrekte format for Chicago Manual of Style (CMS). I de fleste CMS-bøger kommer dette under etiketten "Brochur, Rapport eller Brochure." Angiv navnet på virksomheden, publikationens titel i kursivet, offentliggørelsen efterfulgt af et kolon, udgiveren og året af publikationen.

Tips

  • Der er specifikke tegnsætningstegn og indrykningsregler inden for hver henvisning. Se den specifikke publikationsmanual, hvis disse detaljer er nødvendige for rapporten.

    I MLA-format bliver mediet Web (hvis online) eller Print (hvis i en udgave).