Hvad er kravene til at åbne en natklub i Oklahoma?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

En natklub er et voksenunderholdningssted, der forbliver åbent sent om aftenen. Den primære drik, der forbruges på en natklub, er alkohol, men mange klubber tjener også mad. Mange natklubber har et eller flere dansegulve og har ofte levende musik. I Oklahoma skal natklubber være placeret i en berettiget forretningsområde, have et entydigt identificerende navn, registrere dig med de nødvendige statslige og føderale agenturer og få de relevante statslicenser til at fungere lovligt.

Beliggenhed

En af de primære bekymringer ved åbningen af ​​en natklub i Oklahoma er zoneinddeling. Ifølge statens lovgivning skal en natklub i Oklahoma være placeret i et område, der er bestemt til alkoholforbrug, og skal være placeret mindst 300 meter fra en skole eller et hus for tilbedelse. En anden overvejelse for fremtidige natklubber er tilgængeligheden parkering for den trafik, som klubben vil generere. Når en passende placering er blevet identificeret, bør interesserede parter opnå en lejekontrakt eller købsaftale.

Struktur og navn

Oklahoma natklub ejere skal næste bestemme virksomhedens struktur og navn, der skal bruges i den daglige drift. En enkelt ejer er som standard en eneejer, mens en eller flere ejere udgør et partnerskab, et selskab eller et selskab med begrænset ansvar. Et firmanavn skal være smart og unikt. Nattklubsejere kan kontrollere tilgængeligheden af ​​potentielle navne ved at kontakte Oklahoma Secretary of State Business Filing Division.

Registrering og Tilladelser

Efter at have valgt et navn, skal Oklahoma-natklubsejere registrere virksomhedsnavnet med Oklahomas statssekretær og betale det relevante gebyr for at bruge navnet. Det er natklubens ejers ansvar at genregistrere navnet efter brugtiden udløber, eller risikere at miste navnet. Natklubber og andre virksomheder i Oklahoma skal også registrere sig hos Internal Revenue Service for at få et Federal Employer Identification Number med det formål at betale føderale afgifter. Desuden skal natklubsejere ansøge om en blandet drikkevareafgiftstilladelse fra Oklahoma Tax Commission som en forudsætning for at modtage en spirituslicens.

Licensing

Natklubvirksomheder i Oklahoma er ikke forpligtet til at opnå en generel forretningslovgivning, men for at have lovligt at fungere, skal natklubben anmode om en spirituslicens fra Oklahoma Alcoholic Beverage Laws Enforcement Committee. En natklub kræver generelt en blandet drikkevare licens, som giver mulighed for salg af vin, øl og hård spiritus. Virksomheden kan dog også ansøge om den væsentligt billigere øl og vin kun tilladelse. Den person, der ansøger om spirituslicensen, skal have lovlig alder til at forbruge alkohol og har ingen strafferetlige straffedomme for at være berettiget til en spirituslicens.