Hvad er et sideoverskrift i et brev?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Sideoverskrifter bruges til at opdele emnet, der allerede er organiseret under en overskrift endnu mere. Sideoverskrifter bruges ofte i videnskabelige og akademiske papirer, hvor et emne introduceres med en overskrift og derefter videreudvikles i forskellige afsnit under underpositioner. Selvom de ikke ofte bruges i personlige breve, tillader sideoverskrifter dem, der skriver formelle breve, til at organisere de punkter, de ønsker at lave på en logisk og progressiv måde.

Stil

Sideoverskrifter er sat helt til venstre for siden og kommer straks inden en ny sektion. Indsæt den første sætning i det nye afsnit ligesom et afsnit, så der er hvidt space under sideoverskriften. Sideoverskrifter er også normalt understreget, hvilket tjener til at vise, at de markerer en pause fra den sektion, der kom foran dem. Sideposter kan være modige eller helt kapitaliserede, afhængigt af din præference og hvordan du vil have dit brev til at fremstå æstetisk.

Lister

Sideoverskrifter er nyttige til notering af ideer, forslag eller endog punkter i et argument i et formelt brev. Brug den understregede overskrift til at hjælpe læseren med at forstå og forstå, hvad de punkter, du forsøger at gøre, er, og brug derefter afsnittene under hver side til at udvide, forklare og afklare hvert enkelt punkt eller punkt.

Tidssekvenser

Sideoverskrifter kan også bruges til at bryde et brev ned i forhold til historisk progression eller tidslinjer. Brug sideoverskrifterne til at lade læseren vide, hvor kronologisk hvert afsnit er. Dette er især nyttigt i lange bogstaver, der beskriver en begivenhed, der fandt sted, da det giver læseren mulighed for at skumme frem for at komme til det relevante afsnit.

Cover Letters

Sideoverskrifter er en nyttig komponent til at integrere i afdækningsbreve, når du ansøger om job. De giver dig mulighed for at organisere et langt følgebrev i bitstørrelser, der fokuserer på bestemte områder og hjælpe potentielle arbejdsgivere med at navigere i brevet. Sideposterne kan bruges til at fremhæve bestemte områder af ekspertise eller erfaring og tillade dig at udvide sin relevans i afsnittet nedenfor.