Fax

Sådan deaktiveres dvaletilstanden på en Konica Minolta Bizhub 161f

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Konica Minolta bizhub 161f lille kontor kontor maskine bruger en standby-tilstand, også kendt som dvaletilstand, for at spare energi. Bizhub 161f har ikke en "Off" -kontakt for at deaktivere sleep mode-funktionen helt. I stedet giver det brugere mulighed for at deaktivere dvaletilstanden, når den er aktiv med et tryk på en knap eller for at indstille funktionen, så den kun tændes efter en bestemt tid - mellem 1 minut og 4 timer - er gået.

Tryk på en hvilken som helst knap på kontrolpanelet for at afslutte sovemodus, så du kan bruge konica minolta bizhub 161f kontormaskine.

Tryk på knappen "Utility" under "Printer" knappen på venstre side af kontrolpanelet, når enheden ikke er i dvaletilstand, hvis du vil nulstille indstillingerne for energibesparelser for fabriksenheden. Vent til "MASKININDSTILLING?" Vises på displayet, og tryk nummeret "2" på 10-tastaturet.

Indtast et nummer på tastaturet mellem 1 og 240 for det antal minutter, du vil have maskinen til at være inaktiv, før sovemodus aktiverer, og tryk derefter på knappen "Ja" til højre for displayet for at gemme den nye indstilling.

Tips

  • Hvis du indtaster det forkerte antal minutter, skal du trykke på "No / C" knappen under "Ja" knappen. Vent til "STOP SETTING?" Vises på displayet, og tryk derefter på "Ja" for at nulstille indstillingen og starte over.

Advarsel

Når bizhub 161f "vågner" fra dvaletilstand, kan det tage op til 25 sekunder for at forberede sig til udskrivning.