Sådan beregnes Markup Baseret på Omkostninger

Anonim

For at beregne markeringen på et produkt skal din virksomhed vide kostprisen for varen. Dette kan være bekostning for at producere det eller prisen for at købe det engros. Markeringen er prisen over de omkostninger, som din virksomhed opkræver for at sælge produktet. Markeringen vil være fortjenesten ved salget af hver vare.

Bestem omkostningerne ved produktet og den procentdel af fortjeneste, som din virksomhed ønsker at lave på hvert salg. For eksempel producerer du widgets til $ 3 pr. Stk. Du vil gøre 150 procent overskud på hvert salg. Hvis du konverterer procenten til decimalformularen, er 150 procent lig med 1,50.

Tilføj 100 procent til den procentdel af det overskud, som virksomheden ønsker at lave på hvert salg, som bestemt i ovenstående trin. Dette repræsenterer prisen for at producere produktet. I decimalform er hundrede procent lig med en. I eksemplet er et plus 1,50 lig med 2,50. Alternativt kan du skrive dette i sin procentvise form som 100 procent plus 150 procent svarer til 250 procent.

Multiplicere omkostningerne ved produktet med det tal, der er beregnet i trin to. I eksemplet er $ 3 gange 2,50 en salgspris på $ 7,50. Alternativt kan dette udtrykkes som $ 3 gange 250 procent svarer til en salgspris på $ 7,50.

Subtraher salgsprisen fra prisen på produktet for at bestemme markeringen. I eksemplet svarer $ 7,50 minus $ 3 til en $ 4,50 markup.