Fax

Polyvend R32 instruktioner

Anonim

Glasco Polyvend Lektrovend er en af ​​de førende producenter af glasautomatiske snackautomater i USA. Dens produktlinje omfatter maskiner af mange forskellige former og størrelser, der er designet til at passe til en bred vifte af ledige rum. Deres R32-model har selvstændige dispenseringsenheder til snacks, slik og bagværk, med hver enkelt dispenser aktiveret med bogstav- og nummerknapper på kontrolkortet. Du kan bruge kontrolkortet til at indstille priser for hvert produkt, efter at maskinen er installeret, samt andre muligheder for maskinen.

Tryk og hold MODE-knappen på kontrolkortet på bagsiden af ​​hovedskuffesamlingen, som kommer ind i kontrolkortet i servicemodus.

Vælg en produktplads ved at bruge tallene og bogstaverne på tastaturet. Slip MODE knappen for at gøre produktet aktivt.

Tryk og hold MODE knappen nede igen, og produktets pris vil gå op i nikkelforløb. Slip MODE-knappen, når den går videre til den ønskede pris.

Tryk og hold MODE knappen igen for at reducere produktets pris i nikkel-intervaller, hvis du ved et uheld går forbi den ønskede pris. Slip MODE knappen, når du er til den rigtige pris. Efter ingen aktivitet i 10 sekunder, vil den endelige pris blive indstillet.

Gentag trin 1 til 4 med hver enkelt produktspor, indtil du har angivet alle dine ønskede priser.