Hvordan man undgår at lave fejl på kontanteregisteret

Anonim

Kasseapparater er et hæfteklammer i butikker, restauranter og næsten hvor som helst der sælger et produkt. Nogle kasseapparater har kun en nummerpude og et par andre knapper, mens andre registre har mere end 50 forskellige nøgler. Det er let at lave fejl, når du bruger et register, især når du først starter, men du kan begrænse dine fejl ved at lære hver nøgles placering og funktion.

Lær tilmeldingsproceduren. Hvis du arbejder på et register, der bruges af flere forskellige kasserere, skal du sandsynligvis logge ind, hver gang du bruger registret. Nogle maskiner har en "Log på" -knap, mens andre blot beder dig indtaste dit kasseringsnummer for at logge ind.

Bekendtgør dig med registreringsnøglerne. De fleste kasseapparater har kategoriserede knapper. For eksempel, hvis du arbejder på en pizza butik, der tilbyder en række italienske fødevarer, vil registret typisk have sektioner til pizza, calzones, salater og pasta. Nogle gange er hver kategori farvekodet, men andre gange er de bare grupperet sammen på forskellige områder af tastaturet.Hvis du arbejder i en butik, skal du gøre dig bekendt med nummertasterne, "Total" -knappen, "Skattefrit" -knappen og andre tastaturfunktioner, som du regelmæssigt bruger.

Brug kun en finger. Det kan være hurtigere at bruge to hænder, men du er mere tilbøjelig til at lave fejl. Et kasseapparat er ikke som et tastatur: Tryk på knapperne er ikke så glat, og fejl er ikke lige så lette at rette.

Spørg manager eller konsulter registerhåndbogen, når du ikke ved, hvordan du opkræver en vare. Mange kunder bruger betalingskort og kreditkort til at købe varer, og hvert kasseapparat er anderledes, når det gælder at bruge kort. For eksempel bruger nogle butikker kasseapparater med en indbygget kortlæser, mens andre butikker har en ekstern kortlæser. Registreringer med en indbygget kortlæser ringer automatisk op som et gebyr, men du skal manuelt ringe ind i købet som en afgift for registreringer med eksterne kortlæsere. Du kan blot trykke på knappen "Udbetaling" på nogle registre, mens du på andre må trykke på en "Charge" -knap.

Lær at annullere et emne. Du kommer til at lave fejl på kassaapparatet lejlighedsvis, uanset hvor forsigtigt du er, så det er vigtigt at lære, hvordan du hurtigt retter disse fejl. Hvis du ved et uheld indtaster en forkert vare eller ringe et emne to gange, kan du annullere den forkerte vare eller den samlede pris.