Sådan oprettes et visitkort i Outlook

Anonim

Du kan allerede bruge Microsoft Outlook-softwaren til at gemme kontaktoplysninger fra kunder og kunders visitkort, og muligvis endda bruge disse oplysninger til at sende e-mails. Gå fra lagring af visitkort til at skabe din egen indenfor Outlook ved at udnytte Outlooks kortskabler. Design dit eget virtuelle visitkort, prøv et forsøg med det rigtige med et par hurtige klik eller opbevar brugerdefinerede kort i en virtuel arrangør.

Åbn Outlook. Klik på linket "Kontakter" i nederste venstre hjørne af vinduet.

Dobbeltklik på det primære, tomme arbejdsområde midt på Outlook-skærmen, hvor det står "Dobbeltklik her for at oprette en ny kontakt." Vinduet "Untitled - Contact" åbnes.

Klik på "Business Card" knappen midt i båndet / værktøjslinjen nær toppen af ​​vinduet. Vinduet "Rediger visitkort" åbnes.

Rul gennem listen over elementer i kolonnen "Felter". Klik en gang på et felt, f.eks. "Fuldt navn", for at markere det. Indtast linjens information i "tekstboksen" over ordet "Etiket" i afsnittet "Rediger". Visningskortordene vises på visitkortet i øverste venstre del af vinduet, som de er skrevet.

Tilføj yderligere felter og oplysninger til kortet. Skift linjer med tekst op eller ned ved at klikke på en af ​​pileknapperne på vinduet.

Klik på knappen "Skift" ved siden af ​​ordet "Billede", hvis du vil ændre billedet, f.eks. Til firmaets logo. Gennemse til et firmas logo eller en anden billedfil. Dobbeltklik på billedfilnavnet, og logoet vises på visitkortet.

Skift tekstens udseende på kortet ved at klikke på feltlinjen og klikke på den lille "A" boks med en rød understrege. Vælg en ny tekstfarve og klik på "OK".

Klik på ikonet med små malke ved siden af ​​ordet "Baggrund." Vælg en baggrundsfarve til visitkortet og klik på "OK".

Klik på "OK" knappen for at lukke vinduet "Rediger visitkort". Bemærk, at visitkortet nu vises i vinduet "Untitled - Contact". Tilføj oplysninger til kontaktvinduet som ønsket (det kan være en gentagelse af de oplysninger, der er tilføjet til visitkortet) og klik på "Gem & Luk" -knappen.