Sådan skriver du en transaktionsbogstav

Anonim

Et transaktionsbogstav har et lidt vildledende navn. Selv om det kan lyde som om brevet vil specificere en aftale eller kontrakt mellem to virksomheder eller parter, er den præcise funktion af denne type brev faktisk mere rutinemæssig. Et transaktionsbogstav refererer til en formel type forretningsbrev, hvor en person skriver til en bestemt virksomhed og beder om mere detaljeret information om virksomheden. Dette brev er nyttigt, når du ønsker at etablere en formel korrespondance med en virksomhed og få et klart fundament for deres ins og outs.

Indtast din adresse, herunder e-mail i fire eller fem linjer øverst til venstre på siden. Spring en linje og indtast datoen. Spring over en anden linje og indtast navnet på det firma, du kontakter, plus deres adresse i tre linjer.

Spring en linje og skriv "Kære" plus navnet på den person, du har været i kontakt med. Alternativt, hvis du styrer dit brev til en bestemt afdeling, kan du skrive "Kære direktør / økonomichef" eller hvilken afdeling du kontakter. På den anden side kan du altid skrive "Til hvem det kan bekymre sig."

Forklar din interesse for virksomheden og de oplysninger, du har bedømt til nu. Fortæl dog, at du stadig har langvarige spørgsmål, eller at visse former for praksis ikke er helt klare.

Variér dine spørgsmål eller bekymringer i punktpunkter i næste afsnit, så de skiller sig ud. Dine spørgsmål kan spænde fra at spørge om patenterne de besidder - eller hvilken slags forsikring de har - til hvis de tilbyder en produktgaranti. Stil spørgsmål, du kan lide.

Opmuntre ham til at kontakte dig på adressen øverst i brevet eller på din email. Skriv "Med venlig hilsen" og derefter under det, skriv dit navn.