Sådan Print Stregkoder gratis

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Både store og små virksomheder bruger computere som en måde at bestille og vedligeholde lagerbeholdningen i butikken. En computer anvender en stregkode for at identificere et emne i systemet og for at bestemme prisen, når varen er opspringet i kasseapparatet. Stregkodeudskrivning kræver normalt en dyr maskine, der producerer stregkoder for produkter, typisk til en høj pris. Ved at generere stregkoder online gratis kan en butiksejer udskrive stregkoderne og bruge dem på hver enkelt genstand.

Elementer du skal bruge

  • Computer

  • Printer

  • Udskrivning af papir

  • Stregkode data

  • Microsoft Word

Indlæs stregkodeserverens websted på internettet. Barcoding Inc. tilbyder en gratis barkodningstjeneste til internetbrugere, der tilbyder et bredt udvalg af stregkodetyper, der skal genereres.

Indtast stregkode data i tekstboksen angivet som "Stregkode data." Disse data skal være varenummeret eller produktnummeret som angivet på dit stregkodedatablad.

Vælg stregkodesymbolet ved at klikke på pilen i rullelisten. Den mest almindelige form for symbologi er "Code 128." Nogle virksomheder bruger dog andre former.

Klik på rullemenuen for at vælge outputformat. Dette bestemmer hvilken type fil stregkoden genereres i. Dette er en billedfil og afhænger helt af dine præferencer. Klik på knappen "Generer stregkode". En stregkode vil blive genereret og vises umiddelbart under knappen.

Højreklik på den genererede stregkode og gem filen til din computer.

Åbn en ny fil i Microsoft Word, og klik på fanen "Indsæt" Vælg "Billede" og "Fra fil", som vil bede om en mappe, der skal åbnes på skærmen.

Klik på stregkodebilledfilen og klik på "OK" knappen. Stregkoden vil blive placeret i Word-dokumentet.

Gentag trin 1 til og med 7, indtil hele stregkodens datablad er genereret til stregkodebilleder.

Klik på "Udskriv" og vælg din printer. Klik på knappen "Print" igen, og billederne bliver udskrevet på printerpapiret.