Hvad er de forskellige typer partnerskaber?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Et partnerskab er en type privatret forretningsstruktur, der involverer to eller flere unikke ejere. Der er flere forskellige typer partnerskaber, der hver især er designet til en anden forretningsfunktion. Disse formularer er designet til enten at reducere omkostninger og begrænsninger, reducere skatter eller reducere ansvar.

GP

Et generelt partnerskab er en type partnerskab, hvor alle ejere, der er kendt som partnere, har samme ledelse og ejerskabsrettigheder og pligter for virksomheden. GP-partnere deler alle overskudene ligeligt. GP ejere påtager sig dog også fuld skat, gæld og juridisk ansvar for virksomheden. For eksempel kan partnerne personligt sagsøges for uagtsomhed, mangel eller dårlig forvaltning af virksomheden. Hvis virksomheden misligholder en gæld, er partnerne juridisk ansvarlige og skal betale. Skat af virksomhedens overskud falder også over for partnerne: Virksomheden beskattes ikke, men partnerne skal indberette indtægter fra virksomheden på deres selvangivelse som personlig indkomst og betale skat tilsvarende.

LP

I modsætning til en praktiserende læge, som er et 50/50-partnerskab, består et begrænset partnerskab (LP) af en eller flere hovedejere, kendt som "generelle partnere" og mindst en "begrænset partner", som er en partner, der har en mindre aktiepost i virksomheden. Ifølge FindLaw overtager den generelle partner den fulde retlige og skattemæssige forpligtelse for virksomheden, mens den begrænsede partners ansvar holdes til investeringsbeløbet. Den generelle partner kontrollerer og styrer virksomheden, mens en begrænset partner ikke har nogen kontrol. Imidlertid deler både den generelle og den begrænsede partner i overskuddet og dermed i skatteforpligtelsen. Skattestrukturen er den samme som en praktiserende læge.

LLP

Et aktieselskab (LLP) styres og beskattes identisk til en praktiserende læge. Den primære forskel ligger inden for ansvaret: LLP's partnere er ikke personligt ansvarlige for deres partners uagtsomme eller fejlagtige handlinger eller for eventuelle gæld eller retssager, som virksomheden måtte pådrage sig. En LLP kan også være struktureret som et begrænset aktieselskab (LLLP), som er identisk med et begrænset partnerskab med undtagelse af de førnævnte ansvarsområder. Skattelove for LLP'er og LLLP'er varierer mellem stater.