Fax

Sådan sender du en fax til Australien fra USA

Anonim

Faxmaskiner sender kopier af dokumenter til en modtager hurtigt. Ved faxning af dokumenter til et fremmed land skal tallene indeholde udgående opkaldskode for USA, koden for det fremmede land og faxmodtagerens nummer. Du kan sende en fax til Australien fra en faxmaskine, hvis din telefonlinje har en international opkaldsplan.

Forbered et coverark. Oplysningerne på dette ark indeholder dit navn, dit faxnummer, dit telefonnummer og antallet af sider, du faxer. Du skal også indtaste navnet på din kontaktperson samt dine kontaktpersoners telefon- og faxnummer. Ordbehandlingsprogrammer, som f.eks. Microsoft Word, indeholder en skabelon, som du kan udfylde og udskrive.

Placer coverarket oven på de dokumenter, du faxer.

Indsæt dækarket og dokumenterne i den korrekte plads i din faxmaskine. Normalt skal papirerne placeres med forsiden nedad i spalten. Det er bedst at henvise til diagrammer på din faxmaskine eller i din faxmanual til specifikke anvisninger.

Tryk på højttalerknappen eller hent håndsættet. Når du hører opkaldstonen, skal du ringe til følgende numre: 011 - Afslutningsnummeret til USA, 61 - Landekoden for Australien og Bykode og 8-cifret telefonnummer til din kontaktperson (f.eks. 8 for Adelaide og derefter 3333 3533). Det komplette faxnummer kan se sådan ud: 011 61 8 3333 3533.

Vent til et ringesignal. Når din faxmaskine har tilsluttet din telefons telefonsvarer, vil du høre en høj lyd. Tryk på "Start" knappen på maskinen for at begynde faxning af dokumenterne.

Vent til maskinen færdiggør opgaven. Maskinen afbrydes, når den har faxet alle siderne.

Anbefalede