Sådan oprettes et partnerskab

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Et partnerskab er en virksomhed, der ejes af to eller flere personer, der ikke har indgivet til staten for at blive et aktieselskab eller et selskab. Alle ejere bidrager til virksomheden, uanset om det er gennem finansiering eller sved egenkapital. Ejerne rapporterer partnerskabets overskud som personlig indkomst på deres selvangivelser.

Type partnerskab

EN generelle partnerskab er den enkleste form. Alle partnere har ansvaret for at drive forretningen, selvom de kan opdele opgaver. De deler også i overskud eller tab og - hvis partnerskabet sagsøges - i det juridiske ansvar. EN begrænset partnerskab giver nogle af partnerne mulighed for at være mindre involveret i den daglige drift og også reduceret ansvar. EN joint venture er en type partnerskab, der kun anvendes til kortsigtede projekter.

Valg af dine partnere

Ligesom et hold kræver et partnerskab, at du vælger den rigtige blanding af spillere for at lykkes:

• Hvor mange partnere vil du arbejde med? Inc. Magazine siger, at samtidig med at mere end 10 partnere er lovlige, er det også uhåndterligt at administrere.

• Hvad fører hver partner til bordet? Et partnerskab kan f.eks. Være tre læger, der arbejder sammen, hver bidrager med tilsvarende kapital og færdigheder til øvelsen. Alternativt kan en partner drive forretningssiden, man håndterer lægehjælpene, og man opstiller det meste af pengene, muligvis som en begrænset partner.

• Hvilken tilbagevenden forventer hver partner? Partnere kan dele alt lige eller opdele overskud baseret på hvor meget kapital hver især bidrager. Du kan dog også være enig i, at hvis en partner gør det meste af firmaets arbejde, kan det betyde et mindre kapitaltilskud.

Partnerskabsaftalen

Du kan starte et partnerskab uden nogen form for papirarbejde - bare er enig i, at du er partnere, og det er en tur. Men det giver dig åbent for misforståelser om, hvem der gør arbejdet, hvordan fortjenesten deles eller hvem der kan træffe ledelsesbeslutninger. EN partnerskabsaftale sikrer, at du er på samme side. Uden en aftale må den måde, du driver din virksomhed på, være i overensstemmelse med din stats forretningslov.

En god aftale dækker flere spørgsmål:

• Hvad hver partner bidrager til virksomheden, og hvor meget af en ejerandel der hver modtager.

• Hvordan man træffer beslutninger. Du kan f.eks. Vælge flertalsafstemning, kræve enstemmig aftale eller lade hver partner træffe nogle beslutninger ensidigt.

• Hvorvidt enhver partner kan binde hele firmaet til en kontrakt eller forpligtelse, eller om denne myndighed er begrænset.

• Hvordan fortjeneste deles. Det handler ikke kun om, hvor meget hver partner får, men når de distribueres. Du kan for eksempel være i stand til at tegne din andel i løbet af året, eller du kan blive tvunget til at vente med at tage en fordeling ved årets udgang.

• Proceduren for at lade nye partnere deltage, og hvad sker der, hvis en partner dør eller ønsker ud.

Navngiv din virksomhed

Du og dine partnere skal vælge et firmanavn. Det kan være noget så enkelt som dine navne - Smith og Jones eller Jones, Smith, Robinson & Quill, for eksempel. Du kan også vælge et fiktivt navn, i hvilket tilfælde du skal registrere det hos staten eller den lokale regering, afhængigt af loven i din stat.

Hvis du vil have et fiktivt navn - en DBA eller "gøre forretninger som" - gør først forskningen. Find ud af, om en anden virksomhed allerede bruger navnet. Kig op navnet i den føderale varemærke database for at sikre, at det ikke er varemærkeret. Undersøg om den er tilgængelig som et domænenavn. Hvis alle signaler er grønne, kan du bruge den.

Anbefalede