Sådan laves et kort CV

Anonim

Et kort CV kan give et hurtigt overblik over dine kvalifikationer og erfaringer på en enkelt side. Hvis du holder dit CV til en enkelt side, kan medarbejdere fra HR-kontoret få mulighed for hurtigt at se, hvad du skal tilbyde deres firma. Nogle ting kan sikkert fjernes, så længe du har de oplysninger, der står til rådighed for at give potentielle arbejdsgivere, hvis det skulle være nødvendigt. Elementer som referencer tager meget plads på et CV og er til tider unødvendige. Selv når de er påkrævet, giver de dem separat, når de bliver bedt om det, og eliminerer det spildte rum på dit CV.

Åbn tekstbehandlingsprogrammet, du rutinemæssigt bruger på din computer. Enhver tekstbehandler vil arbejde, selv om nogle er udstyret med skabeloner, der kan gøre det lettere at opbygge et CV.

Klik på knappen Center-justify på værktøjslinjen øverst på din tekstbehandler. Indtast dit navn, adresse og andre kontaktoplysninger som en e-mail-adresse og telefonnummer øverst på siden. Indstil skriftstørrelsen på dit navn lidt større end resten af ​​dit CV. Tryk på Enter-knappen.

Klik på højrejusteringsknappen på værktøjslinjen og skriv "Mål" i fed skrift. Tryk på enter-knappen, og skriv en sætning med en sætning, der dækker målet for din jobsøgning. Tryk på Enter-knappen.

Skriv "Uddannelse" eller "Erfaring" med fed skrift. Hvilket overskrift du lægger først er bestemt af, hvilken har den nyeste information relateret til dit mål. Tryk på enter-tasten.

Indtast din relevante uddannelse eller erfaring i tre linjer eller mindre pr. Post. Indsæt kun de mest relevante oplysninger i forhold til dit mål. Tryk på Enter-knappen.

Udfyld den resterende overskrift, enten "Uddannelse" eller "Erfaring" på samme måde. Hvilket du vælger, afhænger selvfølgelig af, hvilken du har gennemført under den objektive erklæring. Tryk på Enter-knappen to gange.

Klik på knappen for centerjustering på værktøjslinjen. Type "Referencer er tilgængelige efter anmodning."

Genindlæse og slet enhver unødvendig information, du kommer over for at forkorte dit CV.