Fax

Sådan fejlfindes Canon P23-DH V

Anonim

En lommeregner er kun lidt, hvis den ikke fungerer korrekt. Canon P23-DH-V er en bærbar lommeregner fremstillet af Canon USA. Regnemaskinen har et ekstra stort krystaldisplay, to farve blækruller, skat beregningsfunktion, tid og kalender display og en automatisk afbrydelse funktion. Hvis din regnemaskine ikke fungerer korrekt, kan du prøve et par trin for at afhjælpe problemet.

Tryk på knappen "CE / E", hvis regnemaskinen ikke længere giver dig mulighed for at indtaste data, og "E" vises på skærmen. Dette sker, når der er indtastet for mange numre, når du forsøger at opdele med 0, eller når data indtastes hurtigere end kalkulatoren kan behandle.

Brug en kuglepen til at trykke på nulstillingsknappen på kalkulatorens bagside, hvis displayet ikke fungerer korrekt. Dette vil helt nulstille maskinen og slette eventuelle indstillinger.

Udskift papiret ved at løfte papirarmen. Placer en ny papirrulle på armen. Skær papiret i en vinkel. Læg papiret i spalten bag på maskinen. Tænd for maskinen og tryk på knappen "Feed".

Fjern printerdækslet for at udskifte blækrullerne. Fjern rullen ved at trække på "Træk op" fanen på rullen. Anbring en ny rulle på plads og udskift printerdækslet.

Udskift batterierne, hvis meddelelsen "Low Bat" vises på skærmen, eller hvis papiret fremskyndes tilfældigt. Fjern batteridækslet nederst på maskinen, og sæt batterierne i overensstemmelse med de tegn, der er angivet i batterirummet. Udskift batteridækslet.