Sådan opdateres oplysningerne på en EIN

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Internal Revenue Service tildeler hver registreret arbejdsgiver i USA et arbejdsgiveridentifikationsnummer, der almindeligvis forkortes til EIN, til føderal skatteregistreringsformål. Selvom nummeret til en arbejdsgiver ikke kan ændres, kan de oplysninger, som IRS har registreret på virksomheden til EIN, herunder firmanavnet og virksomhedsadressen, ændres.

Dette kan gøres ved at sende et brev på firma brevpapir til et udpeget IRS kontor.

Skriv et brev, der angiver, hvilke ændringer der skal foretages til de oplysninger, der er registreret hos din EIN.

Indtast det juridiske navn, socialsikringsnummeret og kontaktoplysninger til hovedansvarlig for en virksomhed registreret under EIN.

Medtag din EIN i brevet.

Udskriv brevet på papir med firmaets brevhoved for den virksomhed, EIN er registreret for.

Send brevet med et passende frimærke til et IRS-kontor. Hvis din EIN er en virksomhed registreret i delstaten Connecticut, Delaware, District of Columbia, Illinois, Indiana, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, New Hampshire, New Jersey, New York, North Carolina, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, Vermont, Virginia, West Virginia eller Wisconsin mail brevet til:

Internal Revenue Service Stop 343G Cincinnati, OH 45999

Hvis din EIN er til en virksomhed registreret i delstaten Alabama, Alaska, Arkansas, Arizona, Californien, Colorado, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Iowa, Kansas, Louisiana, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Mexico, North Dakota, Oklahoma, Oregon, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Washington, Wyoming eller ethvert sted uden for USA sender brevet til:

Internal Revenue Service M / S 6273 Ogden, UT 84201

Advarsel

For nogle ændringer i din virksomhed skal du registrere dig for en ny EIN i stedet for bare at ændre de oplysninger, som IRS har på filen. Hvis din EIN er knyttet til en eneboliger, skal du ansøge om en ny EIN, hvis virksomheden er underlagt en konkursbehandling, inkorporerer, indgår partnere eller køber eller arver en eksisterende virksomhed, som du skal fungere som en eneste ejerforholdet. For et selskab vil du have brug for en ny EIN, hvis selskabet modtager en ny charter fra staten, hvis virksomheden bliver et datterselskab af et andet selskab, hvis virksomheden skifter til et partnerskab eller en eneboliger eller hvis der oprettes et nyt selskab efter en lovfæstet fusion. For et partnerskab vil du have brug for en ny EIN, hvis partnerskabet inkorporerer, overdrages af en af ​​partnerne og skiftes til en eneboliger eller hvis partnerskabet opløses, og en ny begynder.