Sådan Check for DBA (Gør forretning som) Navne

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du har en virksomhed og ønsker at filialere ud under et andet navn, skal du bruge en DBA eller gøre forretning som navn. Et DBA er et navn, som en virksomhed opererer under andet end sit juridiske navn. Før du kan gøre forretninger under en DBA, skal du vide, om et andet firma bruger dette navn. Gør en DBA navnesøgning for at se, at et DBA-navn er tilgængeligt til brug for at se, om en virksomhed fungerer som en DBA, eller hvis navnet er det juridiske navn for virksomheden.

Navne du vil bruge

Besøg dit lokale amtsklub eller statssekretær i det amt eller den stat, hvor du driver forretning. Nogle stater kræver, at DBA navne registreres på amtniveau, mens andre kræver det på statsniveau. Start på amt niveau; der vil du finde ud af om du har brug for at gå til statssekretæren for en DBA.

Giv kunden dit foretrukne DBA navn. Du skal også have et par backupnavne, hvis det navn, du ønsker, allerede bliver brugt.

Bed clerken om at køre en søgning på det navn, du vil bruge for at se, om nogen andre bruger det. Husk, at hvis du gør dette på amtniveau, får du kun resultater for dit amt. Du kan også kontakte en kontorist på statssekretærens kontor for at gøre dit navnsøgning på et statewide niveau.

Navne på et andet selskab

Bestem det amt og den stat, hvor virksomheden befinder sig. Se på virksomhedens hjemmeside eller firma brochure eller anden trykt genstand.

Gå til den lokale amts domstolskontor, hvor firmaet driver forretning og præsenterer det firmanavn, som du er interesseret i.

Spørg kontorist, hvis navnet er en DBA for en organisation. Hvis den lokale amtskonsulent ikke kan hjælpe dig, skal du kontakte en kontorist på statssekretæren.