Sådan laver du journalindlæg i QuickBooks

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Journal entries bruges til at registrere justeringer i QuickBooks for en periode eller andre transaktioner eller overførsler. Hver transaktion skal have en debet og en kreditindgang.En stigning i aktiver kræver en debitering, mens et fald kræver en kreditindtastning. En forøgelse af passiver kræver en kreditindtastning, og et fald i passiver kræver en debitering. Debetposter registreres på højre side af indtastningsvinduet, og krediteringer registreres til venstre.

Sådan laver du journalposter

Klik på menuen "Firma" øverst i QuickBooks-vinduet, og klik derefter på "Opret generelle journalindlæg".

Skift dato i feltet "Dato" til transaktionsdagen, og giv transaktionen et bestemt nummer, hvis du ønsker det. Du kan også forlade QuickBooks tildelt nummer i "Entry No." Mark.

Indtast debitkontoens navn i feltet "Konto". Indtast beløbet for debet i kolonnen "Debit". Indtast navnet på kunden eller andet navn i feltet "Navn". Lav en note i feltet "Memo", hvis det er nødvendigt. Du vil muligvis inkludere fakturanummer eller jobnavn i feltet "Memo". Klik på feltet "Fakturerbart", hvis du vil fakturere varen direkte til en kunde.

Gentag trin tre på næste linje, hvis der er mere end en debetkomponent til transaktionen.

Indtast kreditoplysningerne på næste linje. Indtast kontonavnet, transaktionsbeløbet, kundenavnet og notatet i hvert felt. Beløbet i kolonnen "Kredit" skal svare til det samlede beløb i debit kolonnen for denne transaktion.

Klik på "Gem & Luk" for at forlade General Journal, eller "Save & New" for at indtaste en anden General Journal-transaktion.