Fax

Sådan tilkobles en faxmaskine med et DSL-modem

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Betjening af en faxmaskine på samme linje som en digital abonnentlinje (DSL) højhastighedsdatatjeneste udgør en udfordring for nogle ejere. Fordi DSL opererer i et højere - men stadig hørbart - frekvensområde på din telefonsvarer, kan blødningslyd forårsage kaos med en telefons lydfølsomme modulator / demodulator (modem). Hvis du har DSL, kan du stadig bruge en faxmaskine på din linje med noget specielt udstyr (som måske allerede er leveret af din DSL-udbyder) og et par enkle trin.

Elementer du skal bruge

  • DSL line filter

  • RJ-11 (standard) telefonledning

  • Faxmaskine

Hent et DSL-liniefilter. Nogle DSL-udbydere leverer flere liniefilter, når din DSL-service er installeret. Disse filtre er små in-line filtre, der er tilsluttet mellem telefonlinjen og telefonstikket. Hvis du har ekstra DSL-filtre liggende rundt, behøver du ikke købe en ekstra. Hvis du ikke har et liniefilter til rådighed, kan de købes hos de fleste kædeforhandlere eller elektronikforretninger til et nominelt beløb.

Tag stikket ud af telefaxen. Din faxmaskine er tilsluttet telefonstikket med en tynd (og sandsynligvis flad) ledning med et modulært stik i hver ende. Denne ledning, kendt som en RJ-11-ledning (eller bare en telefonledning), har et lille plastikklips, der holder det i telefonlinjekontakten på din faxmaskine og et ensartet klip, der holder det i vægkontakten. Du behøver ikke at fjerne denne ledning fra din faxmaskine, men du vil fjerne den fra vægstikket ved at klemme klipset og trække forsigtigt ledningen ud af stikket.

Slut DSL-liniefilteret til stikkontakten. Du vil bemærke, at DSL-liniefilteret også har en lille mængde RJ-11 ledning og en modulær stik, der er identisk med den, du lige har trukket ud af stikkontakten. Sæt stikket i stikkontakten, indtil plastikklipset klikker på plads. Tråden skal sættes ordentligt i stikket og bør ikke let falde ud, når den er tilsluttet.

Slut faxmaskinens linje til DSL-linefilteret. Den anden side af det linjefilter, du lige har tilsluttet, har en port, der er identisk med porten i din vægstik; Plastmodulet på slutningen af ​​RJ-11-ledningen, der kommer fra faxmaskinen, skal passe perfekt ind i denne port. Ligesom ved at sætte liniefilteret i væggen, skub plastikklipset på RJ-11 ledningen ind i porten på liniefilteret, indtil det klikker på plads. Det skal være sikkert på plads og ikke tilbøjeligt til at falde ud, når det er tilsluttet.

Din faxmaskine er klar til brug. DSL-liniefilteret tjener til at filtrere ud af eventuelle overbelastningsstøj forårsaget af DSL-tjenesten. Uden interferens med denne støj, skal faxmaskinen sende og modtage faxer uden afbrydelse.

Tips

  • DSL line filtre kan fås i flere forskellige modeller, herunder in-line filtre og væg filtre. Instruktionerne her gives detaljer om, hvordan man installerer et in-line filter, selvom mere avancerede brugere, der er bekendt med modulære jackkabler, kan være interesserede i at installere et vægfilter til et glattere og renere udseende.

Anbefalede