Sådan leder du et professionelt brev

Anonim

Overskriften til et fagligt eller forretningsmæssigt brev består af returadressen til den person, der skriver brevet, men ikke brevet forfatterens navn. Navnet er placeret under brevets afslutning, og det er derfor ikke nødvendigt i overskriften. Derudover skal datoen for brevet være medtaget under returadressen.

Placer afsenderens returadresse øverst i brevet. Indsæt ikke afsenderens navn. Placer adressen øverst på brevet og centrér den; Du kan starte med et firmanavn, hvis det er relevant, med returadressen lige under den.

Stave ordene ud og brug ikke forkortelser i adressen, undtagen staten, som du kan bruge United States Post Office standard forkortelse til staten. Dette sker med to store bogstaver og ingen periode (for eksempel AK for Alaska). Ordene Street, Avenue eller lignende er helt stavede ud.

Placer datoen direkte under returadressen og juster den til venstre margen. De fleste professionelle bogstaver bruger en fuld blok stil, hvor alle elementer undtagen den førnævnte returadresse er justeret til venstre margen og ikke indrykket. Dette omfatter afsnit.