Styrker og svagheder i et partnerskab

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Forretningsstruktur er et af de vigtigste aspekter ved at starte og drive virksomhed. Virksomhedsstrukturen bestemmer forskellige juridiske spørgsmål og driftsmæssige problemer, som påvirker virksomheden, som skattepligt og hvordan overskuddet anvendes. Et partnerskab er en forretningsstruktur, hvor ejerskab deles mellem to eller flere personer. Partnerskaber giver flere potentielle fordele og ulemper i forhold til andre typer forretningskonstruktioner.

overskud

I et partnerskab går indtægter fra virksomheden direkte til partnerne som indkomst. Ifølge US Small Business Administration (SBA) er indkomst anvendt på de personlige afkast af partnere. Dette kan potentielt reducere de skyldige skyldige skatter. Enlige ejerandele deler denne fordel fælles med partnerskaber, selv om det i enmansvirksomheder går alle indtægter direkte til en enkelt ejer, i stedet for at blive splittet mellem partnerne.

Beslutningstagning

Beslutningstagning i partnerskaber er mere kompliceret end i enmansvirksomheder. Enlige ejere har total kontrol over forretningens forløb. I partnerskaber deles beslutningstagningsansvar, og der er potentielle uoverensstemmelser, der potentielt kan miste virksomheden. Men der er også potentiale for partnere at samle ideer og dyrlægerbeslutninger mere grundigt, inden de går videre. Partnerskaber er i stand til at trække på hvert enkelt medlems færdigheder i stedet for at stole på en enkelt ejeres færdigheder.

Ansvar

En af de største ulemper ved et partnerskab er, at ejerne er personligt ansvarlige for virksomhedens gæld. Ifølge SBA er "partnere også solidarisk ansvarlige for de øvrige partners handlinger." Det betyder, at hvis en af ​​dine partnere træffer en dårlig beslutning, der sætter virksomheden i gæld, skal du muligvis betale for den ud af din egen lomme, hvis virksomheden fejler.

Overvejelser

Partnere skal udarbejde en partnerskabsaftale for at behandle forskellige spørgsmål, som kan påvirke virksomheden. Ifølge SBA er en partnerskabsaftale en "juridisk aftale, der beskriver, hvordan beslutninger træffes, overskud vil blive delt, tvister bliver løst, hvordan fremtidige partnere vil blive optaget i partnerskabet, hvordan partnere kan købes og hvilke skridt der skal træffes for at opløse partnerskabet, når det er nødvendigt. " Hvis en partner sker for at dø, kan det potentielt medføre et partnerskab, der afslutter.