Fax

Hvordan får jeg QuickBooks til at udskrive til en termisk kvitteringsprinter?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

En almindelig opgave, der udføres, når du bruger QuickBooks i en detailindstilling, er at udskrive kundeindtægter. Selvom nogle virksomheder kan udskrive hundredvis af kvitteringer om dagen og kræver en sofistikeret tilgang til oprettelse og udskrivning af kvitteringer, kan virksomheder, der udskriver færre kvitteringer dagligt, ønske en mindre sofistikeret og mere omkostningseffektiv løsning. Et alternativ er at installere en termisk kvitteringsprinter i QuickBooks udskriftsmappen og gøre den til standardprinter til kvitteringer. Selvom QuickBooks ikke kan udskrive til en termisk printer ved hjælp af standard udskriftsindstillinger, får de brugerdefinerede indstillinger QuickBooks til at udskrive til en termisk kvitteringsprinter.

Elementer du skal bruge

  • Kvitteringsprinter

  • USB-kabel (ekstraudstyr)

Installer kvitteringsprinter

Indsæt printerinstallations-cd'en i computeren, og klik på "Cancel", når meddelelsesboksen Installation Wizard vises.

Slut printeren til en strømkilde, og tænd for strømmen. Slut USB-kablet til printeren, men forbind det ikke til computeren, før installationen er færdig.

Naviger til Windows Kontrolpanel, vælg "Printere" og vælg derefter "Tilføj en printer." Vælg "Local Printer" og klik på "Next".

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Make this the default printer", hvis du ikke vil have kvitteringsprinteren som standardprinter, og vælg derefter knappen "Har disk" for at give Windows adgang til og installere de korrekte printerdrivere.

Kontroller, at et ikon til kvitteringsprinteren er i Windows-printermappen, og tilslut derefter USB-kablet til computeren.

Ændre Salgskvitteringsskabelonen

Vælg "Lister" og derefter "Skabeloner" i menuen QuickBooks. Vælg og åbner den kvittering for kvittering for kvittering, du vil tilpasse, klik på "Yderligere tilpasning", og klik derefter på "Lav en kopi".

Indtast et navn på salgskvitteringen, f.eks. "Termisk Salgskvittering".

Vælg fanen "Udskriv" og derefter "Brug angivne indstillinger nedenfor til denne salgskvittering." Vælg rullemenuen "Papirstørrelse", og vælg "Brugerdefineret" for at indstille papirstørrelsen, f.eks. 3,5 tommer med 11 tommer, til din kvittering. Vælg ønskede indstillinger i fanerne "Header", "Columns" og "Footer" for at indstille kvitteringslayoutet.

Se og godkend kvitteringslayout ved at klikke på knappen "Print Preview", og klik på "OK", når du er tilfreds med kvitteringens udseende.

Link Receipt Printer til Custom Receipt

Vælg "Printer Setup" fra menuen QuickBooks "File". Vælg "Termisk Salgskvittering" fra rullemenuen "Formularnavn".

Vælg kvitteringsprinteren som standardprinter til "Thermal Sales Receipt" ved at vælge kvitteringsprinter i rullemenuen "Printernavn".

Afslut installationen ved at klikke på "OK" knappen.

Tips

  • Marker afkrydsningsfeltet, som din printer kommer til at se, om den indeholder et USB-kabel, før du køber en.

Advarsel

Tilslut ikke kvitteringsprinteren til computeren, indtil printerikonet vises i mappen "Udskriv", eller printerdriverne installeres ikke korrekt.