Sådan opretter du en katalogprisliste

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Et katalog er en liste eller specificeret visning af produkter bestemt til salg. Oprettelse af et katalog og en prisliste hjælper dine besøgende og potentielle kunder med at få indsigt i, hvad slags produkter du sælger, og hvor meget de vil bruge på en bestemt vare på dit katalog. De fleste kataloger indeholder produktbeskrivelser, tilgængelighed i form af farve, størrelse, model osv. Samt billeder. Disse elementer bidrager alle til succes med et salg af et af dine produkter.

Elementer du skal bruge

  • Computer

  • Databaseprogram eller simpelt regnearksprogram som MS Excel

  • internetforbindelse

  • Printer

  • Skrivbar cd

Instruktioner

Beslut om produkterne at lægge på dit katalog og derefter samle alle de oplysninger, du har på dit produkt som farve, dimensioner, produktnummer osv. Alt, hvad du mener, vil øge værdien og lokke potentielle kunder til at købe dit produkt. Du kan gennemse på eksisterende kataloger for at få en ide om, hvilke oplysninger du har brug for.

Skriv produktbeskrivelser. Med de oplysninger, du har på hvert produkt, skriv en overbevisende produktbeskrivelse, så sørg for, at det du skriver er sandheden. Du ønsker ikke bare øjeblikkelige købere, du vil også gerne gentage forretninger.

Byg din prisliste. Du vil bare ikke slå en pris for hvert produkt på dit katalog. Du vil have det til at kunne holde øje med prisændringer og holde dit katalog opdateret også. Du kan gøre dette på et simpelt regnearksprogram som MS Excel, hvor du kan beregne salgsmargener, rabatter og promoveringer.

Åbn dit MS Excel-program og gå til et tomt regneark. Mærk dine kolonner korrekt og ifølge oplysninger, du mener, er relevant for din virksomhed, som produktnavn, produktkode, mængde, farve og selvfølgelig pris.

Opret et visuelt layout af dit katalog. Du kan bruge et hvilket som helst grafisk program som Adobe Photoshop. Gør det iøjnefaldende og visuelt interessant. Udfyld det med dine produktbeskrivelser og prisliste. Hvis du har blanke pletter, udfyld det med mere virksomhedsoplysninger, produktbilleder, tips, anmeldelser og specialtilbud.

Lav en prøveudskrift ud af kataloget. Dette giver dig mulighed for at forhåndsvise hvordan det vil ligne på papir, så godt som du kan korrekturlæse for eventuelle fejl.

Hvis du planlægger at forblive som en digital kopi, skal du gemme det i et ikke-redigerbart format som PDF-dokument. Du kan distribuere dette online som en downloadbar kopi eller på en cd til afsendelse.

Tips

  • Du kan bruge færdigpakket software til at udvikle et katalog og en prisliste som Min Business Catalog eller Create a Catalog. At have et produktkatalog hjælper også dine salgsagenter til nemt og effektivt at sælge dit produkt. Det bliver et visuelt hjælpemiddel til yderligere at understrege de gode punkter i dit produkt. Du kommer til mere marked, hvis du gør dit produktkatalog tilgængelig online plus det er lettere at opdatere.