Sådan løses et partnerskab i Florida

Anonim

I staten Florida har du lov til at danne et partnerskab for at starte en virksomhed. Partnerskabet skal indeholde to eller flere personer, hvor hver partner bidrager til virksomheden. I de fleste tilfælde deler hver partner aktier i fortjeneste eller tab af virksomheden i forhold til egenkapitalandelen.Hvis en partner i et partnerskab i Florida beslutter at opløse virksomheden, skal alle partnere i virksomheden også acceptere at opløse det. Florida Department of State's division of corporations er den enhed, der beskæftiger sig med opløsningen af ​​Florida partnerskaber.

Besøg Florida Department of State Division of Corporations hjemmeside. Hold markøren over "Forms" i øverste højre hjørne af siden. Hold musen over "Partnerskabsformularer" i rullemenuen og vælg den type partnerskab, du vil løse. For eksempel, for at opløse et partnerskab i Florida, skal du klikke på "Florida Limited Partnership (Includes LLLP)."

Klik på tekstlinket "Certifikat for opløsning" for at åbne certifikatet for opløsning i din webbrowser. Klik på ikonet "Udskriv" i øverste venstre hjørne af formularen for at udskrive formularen.

Udfyld opløsningsformularen. Navnet på partnerskabet, dine kontaktoplysninger, årsagen til opløsningen af ​​partnerskabet, indleveringsdatoen og underskriverne af alle partnere er eksempler på de oplysninger, du skal indtaste på formularen.

Skriv en check for $ 52,50 udbetalt til Florida Department of State. $ 52,50 er gebyret til at indgive opløsningen af ​​partnerskabsformularen.

Udfyld et følgebrev med dine kontaktoplysninger for at tilføje til formularen. Dit telefonnummer og returadresse er eksempler på oplysninger, der skal medtages i omslaget.

Gennemgå oplysningerne på formularen for at sikre, at det er korrekt. Send formularen med check og følgebrev til:

Registreringsafdeling Division of Companies P.O. Boks 6327 Tallahassee, FL 32314

Ring til registreringsafsnittet på 850-245-6051 for at følge op på status for din sag.