Hvad er forskellen mellem en fast pris kontrakt og en cost-plus kontrakt?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

De største kommercielle byggearbejder er aftalt under en cost plus i stedet for en fast pris kontrakt, ifølge "Daily Journal of Commerce." Hvilken kontrakt du bruger kan have stor indvirkning på dine omkostninger og fortjenstmargen.

Funktioner

Den væsentligste forskel i en pris plus en fast pris kontrakt er budgettet. Cost-plus kontrakter har ingen fastsat udgiftsgrænse, entreprenøren køber materialerne og modtager refusion plus et gebyr. Fast prisfastsættelse fastsætter et bestemt beløb for et projekt.

Fordele

Cost-plus-kontrakter resulterer normalt i højere kvalitetsprojekter end dem under en fast pris, fordi entreprenører ikke behøver at bekymre sig om prisen på materialer, der reducerer deres fortjenstmargener.

På den anden side betyder fastprisfastsættelse, at entreprenører bliver nødt til at se deres budget og købe de mest omkostningseffektive materialer, ifølge AllBusiness.

Overvejelser

Cost-plus-kontrakter er et dårligt valg for nogen på et budget, fordi de faktiske omkostninger er svære at forudsige - du kan modvirke dette noget ved at kræve en garanteret maksimumspris, foreslår Financial Web. Kontrakter med fast pris er enkle at håndhæve, mens cost plus kræver konstant tilsyn.

Anbefalede