Sådan nærmer du en skole til en fundraising idé

Anonim

På grund af den nuværende økonomi ser mange organisationer - især skoler - på fundraisers at indsamle penge. Uanset om du er en forælder, lærer eller elev, er det vigtigt at huske, at når man nærmer sig en skole og sit bestyrelsesudvalg med en fundraising idé, er det at gøre det på den rigtige måde. Din ide bør være koncis og fuldstændig detaljeret for at overbevise dem om, at fundraiser er eksekverbar og vil have gode resultater.

Beslut dig om din fundraising idé - alt fra en bilvask eller bagesalg til at sælge varer eller tjenesteydelser (for eksempel at sælge slik, klippe græsplæner eller rense legepladser).

Planlæg detaljerne i din ide. Indsamle de relevante materialer og kontakter og organisere et profit-tracking system (kvitteringer, cash log) og derefter afgøre, om du vil præsentere din ide i print (skrevet i bulletin) eller PowerPoint.

Ring til skolens bestyrelse, bede om at tale med en person fra statskassen og anmode om et møde med bestyrelsen med hensyn til en fundraiser-ide.

Praksis præsentere din ide i forventning til mødet. Hvis din præsentation er skrevet, skal du sørge for, at din missionserklæring er tydeligt angivet, og inkludere kugler med detaljer. Hvis din præsentation er via PowerPoint, skal du udarbejde dine dias og inkludere indekskortnotater med punkter fra hvert dias, som du gerne vil understrege.

Præsentér din fundraising idé om din skoles bestyrelsesmøde. Introducer dig selv og din ide, og diskuter derefter punkterne på dine indekskort i detaljer med hver tilsvarende PowerPoint-dias. Gentag dine hovedpunkter og beder dig om spørgsmål fra publikum.