Kan en LLC være offentligt handlet?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Teknisk set kan aktieselskaber ikke handles offentligt. LLCs har dog en fleksibel skattestruktur, der gør det muligt for dem at blive beskattet som et partnerskab. På grund af denne funktion kan en LLC strukturere sig som et offentligt handlet partnerskab og drive ejerskabsinteresse på en værdipapirudveksling.

Funktioner af en LLC

Et aktieselskab er en forretningsenhed, der kombinerer et selskabs begrænsede ansvar med en fleksibel skattestruktur. I modsætning til partnerskaber er LLC ejere ikke personligt ansvarlige for selskabets gæld og kan ikke holdes ansvarlige for adfærd hos andre LLC ansatte og ejere. En LLC kan vælge at blive beskattet som et selskab, hvilket betyder at LLC selv betaler indkomstskat. Det kan også beskattes som et partnerskab, hvilket betyder, at overskud og tab strømmer igennem til LLC ejerne.

Offentlig Traded LLCs

LLC'er kan udstede ejerskab til flere LLC-medlemmer. Så længe det er fastsat i driftsaftalen, kan ejerskabsinteresse i LLC derefter tildeles, overdrages eller sælges. Dog fastsætter føderale og statslige love, at interessen i en LLC ikke kan handles offentligt. For at omgå denne regel kan en LLC vælge at blive beskattet som et partnerskab og strukturere sig som et offentligt handlet partnerskab. LLC skal markedsføre sig for investorer som et offentligt handlet partnerskab - PTP, for kort - men bevarer fortsat et LLCs begrænsede ansvar.

Offentligt handlede partnerskaber

Ifølge National Association of Public Traded Partnerships har PTPer tendens til at være energi og naturressourcerelaterede virksomheder. For at være en PTP kan partnerskabet ikke have mere end 100 partnere, og partnerskabet kan ikke handle mere end 2 procent af partnerskabsinteressen hvert år. Et partnerskab anses for at være offentligt omsat, hvis interesser handles på et etableret værdipapirmarked - som New York Fondsbørs eller NASDAQ - eller kan omsættes på et sekundært marked.

Offentligt handlet ejerskabsinteresse

LLC'er struktureret som PTP'er kan noteres på børser sammen med børsnoterede selskaber. I stedet for udstedelse af aktier udsteder PTP'er enheder af interesse i partnerskabet. Forbrugere, der ejer interesse i en PTP, kan købe og sælge deres interesse på aktiemarkedet ligesom de ville med selskabsmaessige aktier. Ejere kan modtage indkomst fra PTP i form af udbytte, renter, lejeindtægter og gevinster fra salg. De fleste PTP'er udsteder uddelinger af partnerskabsindtægter kvartalsvis, hvilket typisk ikke er skattepligtige for ejeren.