Fax

Sådan scannes fotos på Kinkos

Indholdsfortegnelse:

Anonim

I en alder af digital billedteknologi rummer regelmæssige billeder stadig bogreoler og fotoalbum af verden. Hvis du ikke har en scanner, kan du ikke se disse billeder på din computer. Du behøver ikke købe en scanner til at bruge en. Hvis du vil konvertere dine yndlingsbilleder til digitale billeder, skal du logge på en Kinkos arbejdsstation og gemme dine billeder på en cd eller et bærbart flashdrev.

Elementer du skal bruge

  • CD-RW eller CD-R CD

  • Flash-drev

Scan foto

Besøg en Kinko butik.

Find Hjælpeskolen og bede assistenten om at lede dig til en computers arbejdsstation.

Find en scanner i nærheden af ​​arbejdsstationen. Hvis du ikke ser en, spørg om hjælp. Kinko placerer printere og scannere i nærheden af ​​sine arbejdsstationer.

Løft scannerens låg og læg dit billede på glasfladen. Juster det så det passer helt ind i et hjørne af scannerns overflade.

Tilbage til arbejdsstationen. Du vil se et computer skrivebord med et begrænset antal ikoner. Forskellige Kinko-centre kan have forskellige programmer på deres arbejdsstationer. Mange applikationer kan scanne et billede. Disse applikationer omfatter dedikerede scanningsprogrammer, billedredaktører og endda Microsoft Paint. En hurtig måde at scanne dit foto på er at bruge MS Paint-programmet indbygget i hver Windows-version.

Klik på Windows "Start" -menuknappen for at få vist søgefeltet. Skriv "Paint" i søgefeltet. Ikonet "Paint" vises i listen over søgeresultater.

Klik på ikonet for at åbne Paint-programmet. Tryk på "Alt" og "F" for at åbne et rullemenu. Klik på "Fra scanner eller kamera". Et vindue åbnes og viser flere scanningsindstillinger.

Klik på "Farvefoto", hvis du har et farvefoto. Ellers skal du klikke på "Sort / hvidt billede eller tekst." Klik på "Scan." Maling scanner billedet og viser det. Du kan derefter gemme billedet på en cd eller et flashdrev.

Gem på Flash Drive

Slut dit flashdrev til en USB-port på computeren. (Hvis du ikke har et flashdrev, skal du gå til næste afsnit.)

Tryk på "Ctrl" og "S." Et vindue åbnes og viser de enheder, der er knyttet til arbejdsstationen. Et ikon til dit flashdrev vises på listen.

Dobbeltklik på ikonet for at markere det, og skriv derefter et navn til dit billede i tekstfeltet "Filnavn". Klik på "Gem". Maler gemmer billedet på drevet.

Brænd til cd

Indsæt en skrivbar cd-r- eller cd-w-cd i arbejdsstationens cd-drevs slot.

Tryk på "Ctrl" og "S" for at åbne vinduet "Gem som". Du finder et ikon til cd-drevet i vinduet. Dobbeltklik på det ikon.

Indtast et navn til dit billede i tekstfeltet "Filnavn". Klik på "Gem". Windows viser en popup-meddelelsesballon nederst på skærmen. Meddelelsen lyder: "Du har filer, der venter på at blive brændt til disk. For at se filerne nu skal du klikke på denne ballon."

Klik på ballonen. Windows Stifinder åbnes. Find knappen "Burn to Disk", og klik på den. Vinduet "Burn to Disc" åbnes. Følg instruktionerne, da Windows går igennem gemme processen og brænder fotofilen på din cd.

Tips

  • Kinko er også partnere med Snapfish, en online fototjeneste. I stedet for at gemme dit scannede billede kan du bruge Snapfish til at uploade dine billeder direkte fra Kinkos arbejdsstation til webstedet. Hvis du ønsker at bruge denne mulighed, skal du spørge Kinkos assistenter for detaljer. (Se Ressourcer)