Fax

Sådan finder du et navn og en adresse ved hjælp af et telefonnummer

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Find et navn og en adresse, når alt du har er et telefonnummer. Dette er den modsatte proces fra at finde et nummer, når du har et navn og / eller en adresse. Du kan finde ud af hvilken by personen eller organisationen er i, men du kan ikke fortælle gadenavnet eller hvem tallet tilhører. Du kan lokalisere og identificere, hvem du leder efter, ved hjælp af en reverse lookup service.

Vælg et omvendt telefonnummer opslag selskab, og besøge dens hjemmeside. Yippie! eller gule sider er to sådanne tjenester. Udfør en søgning med det telefonnummer, du har. Indtast nummeret i en søgemaskine for at få en liste over andre omvendte telefonnummervirksomheder. Selvom de fleste reverse look up-tjenester ikke koster noget, kan du blive nødt til at betale et gebyr for nogle, især hvis telefonnummeret er bolig- eller mobilnummer.

Indtast telefonnummeret i søgefeltet på det omvendte telefonnummer, se op på webstedet. Indtast områdenummeret.

Klik på knappen "kig op" eller "søg". Hvis nummeret er offentliggjort, vil du modtage navn og adresse (hvis nummeret ikke er et mobilnummer), hvoraf nummeret tilhører. Hvis du har brug for mere hjælp til at finde personen eller organisationen præcist, skal du slå adressen op på et online kortlægningssted som Google Maps eller MapQuest for at hjælpe dig med at finde adressen mere præcist.

Indtast telefonnummeret i søgefeltet for omvendt telefonnummer opslag. Sørg for at inkludere områdekode.

Tips

  • Gratis omvendt telefonnummer opslagstjenester omfatter ikke mobiltelefonnumre. Du skal sandsynligvis betale et gebyr for tjenester, der finder navnet på en person eller organisation, den eneste bruger en mobiltelefon. En anden mulighed er at ringe til det nummer, du har, og bede om navn og adresse på, hvem der ejer nummeret. For unoterede tal, prøv at søge efter nummeret på en søgemaskine. Ansættelse af en privat efterforskningstjeneste er en anden måde at finde navn og adresse på.