Fax

Sådan hentes en faxmaskine

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Sådan hentes en faxmaskine. Faxmaskiner er blevet en væsentlig del af vores forretning og personlige liv. I dag har telefonkataloger endda faxnummeroversigter. Hvis du lige har købt en faxmaskine eller bare vil genopdage en eksisterende, skal du læse for at lære at koble den op.

Find faxmaskinens telefonstik og netledning. Typisk er disse alle placeret bag eller på siden af ​​maskinen. Hvis din faxmaskine stadig har afbrudte faner, der beskytter telefonstikkene, skal du forsigtigt smøre dem ud af spalterne.

Kør din indgående telefonlinje fra telefonstikket og sæt den i telefonstikket, der er mærket "L" eller "LINE."

Installer en telefonsvarer eller ekstern telefonlinje ved at sætte ledningen i det andet stik, der er mærket "TEL." Hvis du vil installere begge, skal du forbinde telefonsvareren til faxen og derefter tilslutte telefonlinjen til telefonsvareren.

Slut netledningen til faxmaskinens stikkontakt. Tilslut den anden ende til en jordet stikkontakt.

Tilslut din computer, hvis det ønskes. For at gøre dette skal du finde USB-porten, der er placeret bag på faxmaskinens side. Tilslut en USB-kabel og tilslut den anden ende til computerens USB.

Tænd for strømmen. Når du har hørt opkaldstonen, er din faxmaskine klar til brug.

Tips

  • Hvis din fax ikke skelner mellem en fax og et taleopkald, skal du få en faxkontakt til at rute opkaldet til den rigtige enhed. Hvis du har en multifunktions faxmaskine, kan den komme med en seriel port til din printer. Du skal købe et serielt kabel separat for at tilslutte printeren til din faxmaskine.

Advarsel

For optimal ydeevne skal du tilslutte din telefonlinje direkte til faxmaskinen i stedet for gennem en splitter eller router.