Sådan oprettes, udvikles og lanceres et magasin

Anonim

En unik ide kan føre til en vellykket magasinpublikation, hvis du lægger tilstrækkelig indsats i det. At starte et magasin tager meget arbejde. Det er ikke kun at skrive og designe bladet, men også netværk. Måden et blad tjener penge på er via annoncører. Uden annoncører eller sponsorer betaler du for hele publikationen ud af lommen. Selv om det er okay at se på andre publikationer til inspiration, har du brug for originale ideer, der er fængslende og unikke for at sælge magasiner eller annonceplads.

Brainstorm et koncept og ideer til at udfylde siderne. Kig på andre magasiner i samme genre for at sikre, at du ikke har lignende overskrifter, titler eller artikler. Det er en forretning, så du skal være konkurrencedygtig med dem, der ligner hinanden. Layout en hel redaktionskalender, så du har en ide om, hvad du vil have, vil skrive, og hvilken type annoncer du kan sælge.

Byg et team af redaktører, forfattere, grafiske designere, marketing execs, annoncer og brugere af sociale netværk for at oprette dit magasin. Indtil du laver et navn, kan det være bedst at bruge praktikanter eller post-niveau positioner for at spare penge.

Arbejd som hold for at færdiggøre det første problem. Hver person skal have en opgave. For eksempel skal forfattere sendes på opgaven, redaktøren skal arbejde på stave- / faktokontrol og at alt er velskrevet. Designeren skal færdiggøre layoutet, mens dine annoncører sælger magasinet til sponsorer.

Find en printer, der vil udskrive magasinet. Vælg, hvilken størrelse bladet skal være, hvor mange sider og hvilken type papir og cover der bruges.

Opret et forhold til lokale virksomheder for at distribuere magasinet eller med butikker, der vil sælge hvert problem. Sørg for at holde dig til en distributionskalender, så folk ved, hvornår man skal kigge efter det næste problem.

Hold en lanceringsfest på den hotteste klub, restaurant eller bar, der passer til publikum, som dit blad er målrettet mod. Prøv at få dine annoncører til at sponsorere arrangementet. Ved arrangementet uddeler du gratis udgaver af magasinet.